Team Mijnzzp

Automobilist

In het dagelijks leven zijn verzekeringen aan de orde. Dit geldt voor je privéleven, maar ook voor je zakelijke leven. Het is verstandig om je verzekeringen goed voor elkaar te hebben. Zakelijke verzekeringen is iets wat soms onderschat wordt, maar het is verstandig om hier een keer naar te gaan kijken.

Autoverzekering

Particulier gezien is een autoverzekering erg makkelijk om te vinden. Als je het opzoekt staat heel Google er mee vol. Wanneer je ZZP bent, kan dit een stuk lastiger zijn. Soms zul je door de bomen het bos niet meer zien, of je weet niet wat het beste voor je onderneming is. De goedkoopste autoverzekering vinden, kan daarom best wel lastig zijn.

Het is verstandig om te gaan kijken wat precies het aanbod is. De ene verzekeraar is de andere verzekeraar niet. Het is belangrijk dat de verzekering goed aansluit op je behoeftes. Wanneer dit het geval is, zul je de verzekering aan kunnen vragen. Het is goed om bij elke twijfel na te vragen bij de verzekeraar wat er bedoeld wordt. Op die manier voorkom je dat je voor verrassing komt te staan.

Een autoverzekering is wettelijk verplicht, maar als ondernemer kan het verstandig zijn om aanvullende verzekeringen te hebben. In veel gevallen kan dit problemen voorkomen die er anders wel geweest zouden zijn. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat je de schade aan je eigen auto moet gaan vergoeden. Bij een aanvullende verzekering kun je dit bij in het pakket nemen.

Bedrijfsaansprakelijkheid verzekering

Naast het feit dat je auto goed verzekerd moet zijn, is het niet al te onbelangrijk dat het bedrijf zelf goed verzekerd is. Dit kun je doen met een bedrijfsaansprakelijkheid verzekering. Dit is een zeer belangrijk verzekering als het aankomt op schade bij je klanten.

Het kan zijn dat je iets kapot hebt gemaakt of dat er een ongeluk is gebeurd. Wanneer je dan geen bedrijfsaansprakelijkheid verzekering hebt, worden alle kosten op je bedrijf verhaald. Dit kan tot erg hoge kosten leiden. Wanneer je dit kunt voorkomen is het uiteraard prettig. Door deze verzekering af te sluiten voorkom je dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Schade kan altijd gemaakt worden. Dit gebeurt vaak onbewust. Wanneer je de claims van de andere partij wilt voorkomen, kun je dit het beste doen door een verzekering af te sluiten.

Cyberverzekering

Een cyberverzekering is iets wat je in veel gevallen voorgaande jaren nog niet nodig had, maar tegenwoordig helaas wel. Ook zzp'ers hebben er helaas last van, cyberaanvallen. Wanneer je voor de schade gedekt wilt zijn, zul je een cyber-verzekering moeten afsluiten. Zo voorkom je dat je de dupe wordt van een cyberaanval.

Het is vaak een verzekering die je ergens aanvullend bij kan doen. Het is voor vele bedrijven een redding geweest om deze verzekering te hebben. Je kunt er als bedrijf niets aan doen dat je er slachtoffer van wordt. Het is dan alleen maar fijn dat je je erop hebt voorbereid.

In samenwerking met allianzdirect.nl

Mijnzzp.nl