Team Mijnzzp

Opleiding volgen

Er zijn verschillende manieren om je als ondernemer te positioneren op de arbeidsmarkt. Het belangrijkste is dat je waardevol bent en blijft voor potentiële opdrachtgevers. Een manier om dit te doen is het onderhouden van je huidige vaardigheden. Dit doe je door te blijven lezen over je werkveld en door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Een andere manier om waardevol te blijven is het ontwikkelen van nieuwe talenten. Op die manier voeg je iets toe aan je aanbod. Automatisch ontstaat er dan ook een groter bestand aan potentiële opdrachtgevers. Jij hebt immers meer te bieden.

Het ontwikkelen van nieuwe talenten

Door nieuwe talenten te ontwikkelen vergroot je jouw aanbod. Als ondernemer kan je nu meer diensten aanbieden. Ook kan je bijvoorbeeld een hoger uurtarief hanteren of een hoger bedrag per project vragen. Er mag namelijk best een prijs staan tegenover de extra toegevoegde waarde.

Vaak kiezen ondernemers ervoor om een nieuw talent te ontwikkelen binnen hun huidige werkveld. Zijn zij bijvoorbeeld al werkzaam binnen marketing, dan leren ze een nieuwe vaardigheid aan. Vaak volgt een ondernemer een opleiding om deze nieuwe kennis op te doen.

Het volgen van een opleiding

Met een opleiding leer je een nieuwe vaardigheid aan. Deze kan je vervolgens gebruiken in het ondernemerschap. NCOI biedt verschillende opleidingen aan die een ondernemer kan volgen om zichzelf te ontwikkelen. Binnen het aanleren van nieuwe talenten zijn er twee soorten opleidingen die een ondernemer kan volgen.

Een opleiding voor een nieuw talent

Als ondernemer kan je ervoor kiezen om een opleiding te volgen om een nieuw talent te ontwikkelen. Op die manier vergroot je je aanbod als zelfstandige. Er zijn verschillende opleidingen via NCOI die je een nieuwe vaardigheid aanleren. Zo ontwikkel je een nieuw talent dat je in kan zetten.

Een opleiding in het ondernemerschap

Via de NCOI kan je er ook voor kiezen om een opleiding te volgen over ondernemerschap. In dat geval ontwikkel je geen nieuw talent om in te zetten in het werk, maar wel binnen het bedrijf. Zo zijn er opleidingen over bedrijfsadministratie of over het omgaan met personeel.

Ook dit soort opleidingen zijn van grote waarde voor een ondernemer. Hoe beter je jouw onderneming kan vormgeven, hoe beter het met jouw bedrijf gaat. Er zijn bijvoorbeeld ook opleidingen op het gebied van leidinggeven en management. Alle opleidingen volg je in deeltijd, zodat je daarnaast ook kan blijven werken.

In samenwerking met ncoi.nl

Mijnzzp.nl