Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Dakdekkers aan het werk

In samenwerking met aov-zzp.nl

Als je het nieuws een beetje in de gaten hebt gehouden dan weet je waarschijnlijk al dat er een verplichte AOV verzekering aan zit te komen voor alle ZZP’ers in ons land. Deze ontwikkeling komt voort uit het idee dat de werknemers en de zelfstandigen dichter naar elkaar toe moeten groeien. Wellicht zit je er over na te denken om alvast een AOV verzekering af te sluiten. Mocht je dit van plan zijn dan is het verstandig om dit bij een onafhankelijke specialist te doen. Waarom raden wij dit aan? Om hier achter te komen is het handig om snel verder te lezen, we laten het je in dit artikel namelijk allemaal zien!

Wat is een AOV verzekering?

Voordat we ingaan op de voordelen van een AOV verzekering afsluiten bij een onafhankelijke specialist is het handig om even stil te staan bij de verzekering zelf. Een Arbeidsongeschiktheidsverzekering is er voor iedereen die zichzelf in wilt dekken tegen mogelijke arbeidsongeschiktheid. Wanneer je ergens in dienst bent zal er al het een en ander geregeld zijn voor de arbeidsongeschiktheid. Hier zal je werkgever zich mee bezig houden, zelf heb je hier geen omkijken meer naar. Dit is echter anders voor de zelfstandigen in ons land. Door middel van een AOV verzekering voor zelfstandigen zijn zij in staat om de risico’s van arbeidsongeschiktheid in de dekken. Op die manier kom je niet in de financiële problemen wanneer je door omstandigheden niet meer kunt werken.

Een AOV verzekering afsluiten bij een onafhankelijke partij

Er zijn meerdere voordelen die je zal ondervinden om jouw AOV verzekering bij AOV-ZZP.nl af te sluiten. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door de belangrijkste voordelen op een rijtje te zetten:

  • Advies voor jouw persoonlijke situatie – door te kiezen voor een onafhankelijke partij zoals AOV-ZZP.nl weet je zeker dat je advies zult krijgen voor jouw persoonlijke situatie. Wij bekijken precies welke soort verzekering er aansluit bij jouw wensen en behoeftes. 
  • Makkelijk kosten besparen – mocht je op zoek zijn naar de goedkoopst mogelijke AOV verzekering dan kunnen onze specialisten je hier bij helpen. Door ons onafhankelijke advies zal je altijd weer bij de meest voordelige aanbieder van dit moment uit kunnen komen. Op de lange termijn bespaar je hier een hele hoop geld mee. 
  • Meer garantie over de keuze – wij bieden iedereen voor het kiezen een niet goed is geld terug garantie. Door deze garantie zal je meer zekerheid krijgen over de keuze voor de verzekering. Wanneer je zelf alles probeert te regelen heb je deze garantie niet, hierdoor is het makkelijker om snel een verkeerde keuze te maken.

Voor meer informatie rondom het afsluiten van een AOV verzekering bij ons als onafhankelijke specialist kan je altijd even op de site kijken. Het is uiteraard ook mogelijk om contact op te nemen voor meer informatie, een van onze medewerkers zal je zo snel mogelijk te woord staan.

Mijnzzp.nl