Team Mijnzzp

Vanaf je bank geld verdienen

Het wordt weer steeds kouder buiten, het najaar is nu echt vol in gang. Binnen zitten doe je waarschijnlijk toch wel: waarom maak je je niet nuttig? Er zijn voldoende manieren om je tijd binnen goed te besteden, waaronder nuttige zaken die je online kunt doen. Denk hierbij aan wat bijleren door middel van een cursus, een online boek of informatieve YouTube filmpjes.

Verdien geld met jouw creativiteit

Heb jij een uniek talent, een interessante hobby of misschien wel een schattig huisdier? Deel het online! Het gemakkelijkst is om dit te delen op sociale media. Voor de meeste engagement en een snelle groei, kun je het best video content maken. Deze video’s kun je posten op Instagram via de Reels optie, of post je video op TikTok, het snelst groeiende platform van dit moment.

Ben je niet zo van de video’s, maar maak je wel mooie foto’s? Het is mogelijk deze online te verkopen om een passief inkomen te genereren. Bekijk bijvoorbeeld eens Adobe Stock, Shutterstock of Etsy.

Vind jij het leuk om te schrijven of deel je graag je mening? Wanneer je jouw eigen blog start, heb je alle vrijheid daar op te zetten wat je wilt. Als veel mensen geïnteresseerd zijn in wat jij te zeggen hebt, kun je wellicht betaalde partnerschappen aangaan met merken die jij leuk vindt.

Je eigen website starten

Je kunt ook jouw eigen website gaan starten, tegenwoordig hoef je hier geen technisch genie voor te zijn. Wellicht vind je het zelfs leuk om jouw creativiteit kwijt te kunnen in het maken van een website. Ben je wel technisch aangelegd en heb jij helemaal door hoe een website de lucht in gaat en ook blijft? Je kunt jouw technische diensten aanbieden door middel van een website. Het is mogelijk jouw services aan te bieden op gebied van webdesign, website onderhoud, white-label hosting aanbieden in de vorm van reseller hosting, marketing tools aanbieden en ga zo maar door.

Wat heb je nodig om jouw website te beginnen?

Ten eerste zul je de naam van jouw website moeten bedenken. Zodra je er zeker van bent, kun je jouw domeinnaam gaan registreren. Vervolgens ga je op zoek naar een goedkope webhosting, wat ervoor zorgt dat jouw website de lucht in kan. Deze kun je koppelen met bijvoorbeeld een CMS als WordPress. Dit is het meest tijdrovende deel van de voorbereiding: het maken van jouw website. Je kunt het echter zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt.

In samenwerking met versio.nl

Mijnzzp.nl