Team Mijnzzp

Wordpress

WordPress is een geweldig platform waar websites opgebouwd worden. Veel mensen maken al gebruik van WordPress. Omdat veel mensen het al gebruiken en ook bezoeken, blijft onderhoud noodzakelijk. Op welke manier kan je nu de stabiliteit, functionaliteit maar ook de veiligheid waarborgen voor jou en je gebruikers? Lees hier hoe jij dat kan doen!

Hoe kan je WordPress succesvol onderhouden?

 • Het onderhouden van WordPress is noodzakelijk om de stabiliteit, functionaliteit en veiligheid te waarborgen. Je kan WordPress onderhouden door middel van te updaten, optimaliseren, beveiligen en nog meer. Succesvol onderhouden kan je zelf doen, maar wij adviseren dit uit te laten besteden. Hierdoor kan jij je namelijk focussen op jouw core business. Wat gebeurt er nu om een website succesvol te onderhouden?

WordPress updates

 • Updaten is een belangrijk onderdeel in WordPress. Het helpt namelijk om preventief hackers buiten te houden en het zorgt ervoor dat je website functioneel blijft. Het is belangrijk om rekening te houden dat updates de website de website ook kunnen veranderen. Houd hier altijd rekening mee en controleer dit ook.

Database optimalisatie

 • Databases staan vaak vol met grote media bestanden, revisies van oude berichten en downloads. Deze bestanden kunnen in de meeste gevallen weg of kleiner opgeslagen worden. De bestanden worden in die gevallen verwijderd of gecomprimeerd. Mocht dit niet helpen gebruiken wij vaak een CDN (content delivery network). Je website gaat hierdoor beter presteren en wordt sneller geladen.

Meerdere WordPress backups

 • Wij raden het altijd aan om meerdere backups te maken van je website. Als je dit namelijk niet doet en je wordt bijvoorbeeld gehackt of je krijgt een update waardoor je website eruit ligt. Dan ben je blij dat je altijd nog je backup terug kan zetten. Standaard maken wij iedere dag een backup van onze websites.

WordPress Beveiliging

 • Het allerlaatste wat je wel wil is gehackt worden, geloof ons maar. WordPress Beveiliging is om preventief hackers uit te sluiten van jouw website. Je kan dit doen op veel verschillende manieren. De eerste stap is je website up-to-date houden en daarna kan je nog zelf enkele maatregelen nemen.

Je kan je WordPress website zelf ook voorzien van een aantal beveiligingsmaatregelen:

 • Standaard is de inlogpagina /wp-admin, dit kan je veranderen in wat je zelf maar wilt.
 • Maak een unieke gebruiker aan met een sterk wachtwoord.
 • Zelf installeren wij vaak WordFence. Dit programma zorgt dat je bepaalde IP adressen kan uitsluiten en kan je de maximale inlogpogingen instellen.

SEO optimalisatie

Als je een succesvolle website wilt hebben zijn prestaties het belangrijkst. Technisch kan je veel oplossen met WordPress Onderhoud. Dit is stap 1 om een goede website te hebben. Je wilt uiteindelijk ook goed ranken in de zoekresultaten van Google, dit kan met SEO.

SEO bestaat uit veel verschillende werkzaamheden. Naast dat er veel denkwerk aan vooraf gaat zijn er verschillende analyses nodig zoals een keyword-analyse. Wil jij beter ranken denk dan aan:

 • EO on-page
 • SEO off-page
 • Linkbuilding
 • Content SEO
 • Lokale SEO
 • Technische SEO

Onderhoud van jouw WordPress website uitbesteden

Ben jij al klaar om een succesvolle website te hebben en verder te stijgen in de ranking? Wij inspecteren jouw website en geven jou een indicatie wat wij voor je kunnen betekenen en waar wij jou kunnen krijgen in de zoekresultaten. Onze WordPress specialisten helpen jou naar een hoger niveau en gaan professioneel aan de slag met jouw website. De WordPress onderhoudspakketten zijn voor iedere WordPress website een aanrader.

In samenwerking met wponderhoud.nl

Mijnzzp.nl