Team Mijnzzp

Beursgebouw

Even uw naam afgeven: het is makkelijk gezegd, maar niet zo makkelijk gedaan. Hoe zorgt u dat mensen uw naam onthouden? Uw naam afgeven kan op verschillende manieren. Natuurlijk doet u dat door de kwaliteit van de producten of de diensten die u levert. Met een relatiegeschenk geeft u uw naam letterlijk cadeau. U verbindt uw naam aan een geschenk, waarvan u denkt dat het past bij de gever. Dat werkt.

Een klein gebaar, grootse indruk

In een relatie investeert u tijd en aandacht, ook op zakelijk gebied. Als u zou kijken waar een relatie uitgroeit tot een succesvolle vertrouwensband, dan ontdekt u dat het juist draait om het kleine gebaar. Een handdruk kan net het verschil maken. Een passend relatiegeschenk is dan belangrijk. Want als u mensen vraagt wat het mooiste cadeau is wat ze ooit hebben gekregen, gaat het bijna nooit om dure cadeaus. Het gaat om de indruk, en dit is precies waar een goede relatiegeschenk specialist op in weet te spelen.

Cadeau met zorg gekozen

Met relatiegeschenken in het bedrijfsleven werkt het net zo. Een cadeau hoeft niet groot te zijn, als het maar past bij de ontvanger. Verder is het belangrijk dat het uitstraalt dat het cadeau met zorg en aandacht is gecreëerd. Uw naam staat op het geschenk. De kwaliteit ervan staat voor de kwaliteit van uw bedrijf.

Simpel en effectief: stickers

Zo simpel, maar het is altijd leuk om te krijgen: stickers. Een sticker verdienen blijft leuk, hoe oud u ook bent. Het is een kleine blijk van waardering die letterlijk blijft hangen. Een serie stickers is zo een voorbeeld van een klein relatiegeschenk wat origineel is. Ze zijn bovendien makkelijk uit te delen op een beurs of congres. Stickers vormen bovendien een leuke combinatie met andere kantoorartikelen zoals memoblokjes of pennen.

Een relatiegeschenk is iets wat u weggeeft, maar waar u heel veel voor terug krijgt. Dus kijk wat bij uw bedrijf of product past. Geef uw naam af met een origineel relatiegeschenk.

Mijnzzp.nl