Team Mijnzzp

Programmeren

Ondanks de vakantieperiode willen wij u toch nog even op de hoogte houden van de voortgang van Mijnzzp. Inmiddels trekt Mijnzzp steeds meer bezoekers die op verschillende manieren binnen komen. De meeste bezoekers zijn op zoek naar informatie over een bepaalde branche of specifiek beroep. Wij hebben inmiddels de meeste beroepen op Mijnzzp breed omschreven en waar dit nog niet het geval is zijn we hiermee bezig. Ook plaatsen wij al vanaf het begin van de website dagelijks interessant nieuws wat belangrijk is voor de leden. Deze nieuwsberichten worden door ons ook dagelijks via Twitter verzonden. Ook op Twitter heeft de website Mijnzzp.nl inmiddels meer dan 2300 volgers waardoor dit ook een interessante toevoeging is voor de website.

De webwinkel staat nog steeds in de zandbank omdat wij er nog niet aan toe gekomen zijn deze verder uit te breiden. Wij proberen deze binnenkort verder uit te bouwen en echt te activeren voor de leden van Mijnzzp. Wij geloven stellig dat door het steeds verbeteren van de website wij steeds meer bezoekers en leden kunnen trekken die een toegevoegde waarde zien in mijnzzp.

De website mijnzzp trekt inmiddels dagelijks tussen de 250 en 350 unieke bezoekers die op hun manier allemaal informatie zoeken op de website. Wij merken dat het bezoekersaantal gestaag maar stabiel om hoog gaat. Dit komt doordat wij de website steeds verder uitbreiden en Mijnzzp steeds meer links krijgt van andere website's.

Mijnzzp.nl