Team Mijnzzp

Studenten

Momenteel zijn wij bezig om diverse zaken op onze website te veranderen. Wij zijn druk bezig om de groepen pagina te veranderen. Deze is al lange tijd op onze website aanwezig in de huidige vorm. Wij hadden hier nog niet heel veel aandacht aan besteed omdat het leden aantal nog te klein was. Inmiddels zijn er al diverse aanmeldingen voor de groepen. Dit dwingt ons weer om verdere verbeteringen aan te brengen.
 
Wat gaat er veranderen

Als eerste zullen wij op de groepen pagina leden twee keuzes geven. De een is naar vraag en antwoord en de ander is de vaste groepen. Bij de vraag en antwoord die wij nog moeten bouwen kunnen leden straks vragen in het leven roepen waar leden op kunnen reageren.
 
De vaste groepen pagina gaat ook aanzienlijk veranderen. Nu zijn alle berichten in de groep nog onzichtbaar voor leden. Straks kan de beheerder van de groep besluiten of de berichten zichtbaar of afgesloten zijn voor niet leden.
 
Momenteel krijgen leden in de groepen nog van alle berichten een mail verzonden. Ook dit gaan wij aanpassen zo kunnen leden straks onder hun account aangeven of en hoe zij de berichten wensen te ontvangen van de groepen. Zo houdt u als lid van onze website de volledige controle over de berichten die u van ons ontvangt.
 
Ook het overzicht in de groepen zal veranderd worden. Momenteel komt uw profiel bij iedere tekst te staan. Wij willen dit gaan verkleinen zodat de pagina overzichtelijk blijft voor u.
 
Kortom is er nog een hoop te doen voor ons. Wij proberen dit alles zo snel mogelijk te bereiken voor u. Zo hopen wij als wij nog meer leden mogen verwelkomen op onze website een mooie en duidelijke groepen pagina te hebben.

Mijnzzp.nl