Team Mijnzzp

Werknemers

De meeste zzp-ers en andere mensen zijn inmiddels weer aan het werken geslagen of hebben helemaal geen vakantie gehad. Ook wij van Mijnzzp.nl hebben tijdens de vakantie gewoon doorgewerkt. Onze aandacht heeft de afgelopen weken vooral gelegen bij het aanpassen van veel bestaande beroepen, het opnemen van de nieuwe pensioenpagina en het uitbreid testen van Mijnzzp.nl. Wij hebben de afgelopen weken dan ook veel veranderingen doorgevoerd die wellicht niet voor iedereen even zichtbaar zullen zijn. Wij hopen dat iedereen succesvol jaar tegemoet gaat vol met nieuwe kansen en uitdagingen. Wij blijven ook dit jaar al het nieuws volgen omtrent de zzp-markt en zullen onze bescheiden mening geven over relevante zzp onderwerpen.

Een belangrijk aandachtspunt voor zzp-ers dit jaar zal zijn hoe het kabinet of het volgende kabinet omgaat met de wet-DBA. Het afgelopen jaar hebben wij hierover regelmatig geschreven, maar momenteel is het vrij rustig rondom de wet-DBA. Als er actueel nieuws is zullen wij hierover schrijven.

Zoals wij eerder geschreven hebben verwachten wij dit jaar een forse groei van Mijnzzp.nl. De eerste dagen van 2017 bevestigen ons vermoeden en laten een positief beeld zien. Het aantal bezoekers blijft toenemen en ook worden er meer pagina's bekeken per bezoeker, wat voor ons een duidelijke indicatie is dat we op de goede weg zitten met Mijnzzp.nl. Wij hopen dan ook dat steeds meer zzp-ers en andere bedrijven lid worden van Mijnzzp.nl, zodat zzp-ers, bedrijven en particulieren elkaar kunnen vinden.

Wij wensen alle bezoekers van Mijnzzp.nl een goed jaar toe en hopen dat alle negativiteit van het vorige jaar maar snel vergeten mag worden. Positiviteit en doorzettingsvermogen zijn de belangrijkste woorden voor het nieuwe jaar.

Mijnzzp.nl