Team Mijnzzp

Kantoorlieden

Onze website wordt inmiddels steeds beter gevonden. Omdat wij onze leden hoog in het vaandel hebben staan. En wij willen voorkomen dat wij straks last krijgen van personen met wat minder goede bedoelingen. Hebben wij een nieuwe functionaliteit bedacht die wij binnenkort gaan aanbieden aan onze leden.
 
Wat is het
 
Wij gaan het mogelijk maken om een Index meter aan uw profiel toe te voegen net zo als Google dit al jaren doet voor websites op het internet. Wij hebben een eigen systeem bedacht voor onze leden. Het zal een meter worden die loopt van 1 tot en met 10. Het zal niet zo moeilijk en uitgebreid zijn om hoger te scoren op onze website als bij Google. Echter hebben wij wel een aantal punten bedacht om hoger of lager te scoren op onze website.
 
Dit systeem hebben wij niet bedacht om leden om wat voor manier onder druk te zetten of te dwingen om actief te blijven op onze website. Echter zijn wij ons er terdege van bewust hoe vervelend het kan zijn als u iedere dag mails ontvangt met aanbiedingen waar u wellicht niet op zit te wachten. Wij hechten veel aan het hebben van een goed ledenbestand die serieus gevonden wensen te worden met hun bedrijf.
 
Wij denken hier mee een goede toevoeging aan onze website te kunnen geven en hopen dat onze leden dit ook als een goede Index zullen ervaren. Wellicht zult u in de toekomst een lid van onze website tegen komen met een index 8 en is dit dan voor u dan een teken met een goed bedrijf te maken te hebben.
 
Wij zullen het in de toekomst zo maken dat u als lid van onze website kunt aangeven dat u geen berichten wenst te ontvangen van leden met een Mijnzzp Index lager dan een bepaald niveau. Dit betekent simpel dat u kunt aangeven dat u geen berichten wenst te ontvangen van leden die laag scoren op onze website. Wij doen dit omdat wij onze leden waarderen en niet willen dat u berichten ontvangt waar u niet op zit te wachten.
 
Ons systeem zal niet heel moeilijk zijn maar wel zo dat wij de echte boeven buiten de deur kunnen houden.

Mijnzzp.nl