Team Mijnzzp

Mensen op straat

Ga je regelmatig langs beurzen met je bedrijf? Is een beurs voor jouw onderneming de ideale manier om klanten kennis te laten maken met je diensten en producten? Er zijn uiteraard heel veel verschillende beurzen en gedurende het seizoen kun je op tal van die beurzen staan. Daarbij maak je uiteraard gebruik van het nodige promotiemateriaal om op te kunnen vallen. De rollup banner is daar een uitstekend voorbeeld van. Het is een zeer effectieve manier om potentiele klanten in aanraking te brengen met je boodschap en je huisstijl. Veel beter promotiemateriaal voor op een beurs is eigenlijk niet denkbaar. Maar hoe ga je eigenlijk te werk met zo'n rollup banner? Wat moet je doen als je het doek wilt vervangen maar de cassette nog niet? Dan kun je het doek simpelweg vervangen. Wij leggen hieronder uit hoe dat precies moet.

Drukken van een banner

Wanneer je een nieuwe banner wilt, dien je deze uiteraard eerst te laten drukken. Dat kan op heel veel verschillende plaatsen. Kies bijvoorbeeld voor een rollup banner van drukland.nl en laat helemaal naar eigen wens bedrukken. Dat is natuurlijk wel zo fijn omdat je op die manier je stand op de beurs helemaal perfect naar wens kunt inrichten. Wanneer je een rollup banner van drukland.nl bestelt, weet je bovendien zeker dat deze snel en goed gedrukt wordt. Je hoeft dus niet wekenlang op je banner te wachten wat natuurlijk wel zo fijn is als er meerdere beurzen voor de deur staan.

Het vervangen van het doek

Heb je de rollup banner van drukland.nl inmiddels in huis? Dan is het uiteraard tijd om het oude doek te vervangen. Gelukkig hoeft dit helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Begin met het vastzetten van het cassettesysteem waarbij je de doek vastklemt tussen de cassette. Vervolgens dien je het oude bannerdoek volledig te verwijderen. Dat doe je eenvoudig door de plaktape te verwijderen met een mesje. Klik de bovenkant van het doek los en verwijder vervolgens het hele doek. Daarna kun je de nieuwe doek uitrollen en aan de bovenkant van het systeem bevestigen. Druk even goed door totdat je een klik hoort en klaar ben je! Daarna moet uiteraard ook nog de onderkant bevestigd worden. Leg daarvoor de onderkant van het dok bovenop de witte strook uit de cassette en check nog even goed of het doek recht ligt. Vervolgens plak je het doek met behulp van tape vast aan de witte strook. Wanneer je nu aan de pin van de cassette trekt, kun je het nieuwe doek voorzichtig in het systeem laten rollen. Vanaf nu kun je jouw nieuwe rollup banner definitief gebruiken!

In samenwerking met drukland.nl

Mijnzzp.nl