Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Handige tools voor de ZZP-er

Als ZZP’er werk je vaak op verschillende locaties. Je bent thuis aan het werk, op een flexwerkplek, maar wellicht ook op locatie bij één van je klanten. Als je niet één vaste werkplek hebt, dan zijn onderstaande tools erg handig voor jou als ZZP’er.

USB-hub

Heb je een laptop of pc met weinig USB-poorten? Sommige desktops, Macbooks of notebooks hebben geen netwerkkabel ingangen en dan is een USB-hub de ideale uitkomst. Je hebt direct wat extra USB aansluitingen waardoor je alle USB-apparaten aan kunt sluiten. Een USB-hub is compact qua formaat en hierdoor makkelijk om mee te nemen.

Flexibel oprolbaar toetsenbord

Heb je wel eens gehoord van een flexibel oprolbaar toetsenbord? Onmisbaar voor iedere ZZP’er! Je rolt je toetsenbord op, stopt het in je tas en je hebt je toetsenbord altijd bij je. Deze siliconen toetsenborden zijn vaak waterafstotend en hebben een USB aansluiting. Op deze manier kun je makkelijk aan de slag en hoef je je geen zorgen te maken als je kop koffie omgestoten wordt.

Self stirring mug

De naam van deze gadget zegt eigenlijk al genoeg: jij hoeft niet meer door je koffie te roeren. Ben je druk in de ochtend, maar wil je toch je kop koffie drinken? Schenk de koffie in deze self stirring mug, voeg melk en suiker toe en deze mok doet de rest. Jij hebt geen lepeltje meer nodig om alles met elkaar te mengen. Sluit je mok af met een deksel en je neemt hem zo mee in je auto.

Draadloze telefoonoplader

Ben je veel onderweg? Dan is een draadloze oplader een musthave gadget! Je hoeft niet meer op zoek naar je oplader in het stopcontact als deze draadloze oplader standaard in je tas zit. Veel draadloze opladers hebben een antislip afwerking, waardoor je smartphone stevig op zijn plek ligt. Je kunt ook kiezen voor een draadloze oplader met houder. Zo kun je je telefoon rechtop neerzetten tijdens het opladen, zodat je alle meldingen die binnenkomen op je telefoon kunt zien.

Screenprotector

Je smartphone is tegenwoordig één van de belangrijkste gadgets die je niet kunt missen. Even appen dat je later bent, een call met één van je klanten of even via Google Maps checken hoelang het rijden is naar je afspraak. Je wilt je telefoon goed beschermen en daarom is een glazen screenprotector onmisbaar. Valt je telefoon een keer uit je tas? Dan breekt je protector wel, maar je telefoonscherm niet!

Draadloze muis

Wil je niet afhankelijk zijn van de lengte van de kabel van je muis? Plug dan de USB Receiver in de USB-poort van je laptop. Eenvoudig, snel en ergonomisch werken met een draadloze muis! Veel draadloze muizen hebben naast de standaard duimknoppen een scrollwiel waarmee je makkelijk navigeert en een trackbal waardoor je de last op je spieren vermindert. Deze muis stop je makkelijk in je tas, zodat je overal op een ergonomische manier kunt werken.

Informatie aangeleverd door: Telefoonglaasje.nl

Mijnzzp.nl