Team Mijnzzp

Reclame

Op Mijnzzp kan iedereen een gratis website krijgen die wij een profielpagina noemen. Door lid te worden kan u uitgebreid meerdere pagina's aanmaken waar u uw eigen informatie kwijt kunt. Door het volledig invullen van uw eigen internetpagina en het aanzetten van de Mijnzzp Index krijgt u meer rechten op onze website en zullen wij u vaker vertonen op de voorpagina dan leden die de Mijnzzp Index niet aan hebben staan of die laag scoren met hun Index. De Mijnzzp Index hebben wij in het leven geroepen om bezoekers duidelijk te laten zien met wie ze te maken hebben.
 
Op deze manier proberen wij een grote verzameling van bedrijven te krijgen op onze website. Iedereen profiteert dus van een eigen website met de voordelen die onze website kan bieden aan onze leden zoals het krijgen van bezoekers en het vindbaar zijn voor andere ondernemers of particulieren. Het is daarom erg belangrijk om een volledige profielpagina aan te maken op onze website die duidelijk en volledig is ingevuld.
 
De website Mijnzzp heeft op dit moment ongeveer 200 unieke bezoekers per dag en groeit dagelijks door met nieuwe leden die allemaal profiteren van hun eigen gratis website. Wij proberen leden zo goed mogelijk te helpen met het reclame maken voor hun onderneming via Mijnzzp.
 
Wat zijn de voordelen als ik mijn bedrijf registreer bij Mijnzzp
 
Als u lid wordt van onze website heeft u toegang tot veel meer bedrijven dan als gast van onze website. Er zijn leden die hun profiel alleen open hebben staan voor andere leden van Mijnzzp. Daarnaast werken wij ook met virtuele bedrijven die wij bozzNo bedrijven noemen. Door het samenwerken met andere ondernemers kunt u op onze website laten zien dat uw bedrijf meer kan bieden dan alleen uw eigen diensten. Dit zogenaamde bozzNo profiel is aan te maken naast uw eigen profiel en is wederom gratis aan te maken. Ook kunt u ZakenPartner worden met andere leden.
 
Omdat Mijnzzp blijft doorgroeien krijgen wij steeds meer met andere bedrijven te maken die op een of andere manier hun diensten willen aanbieden aan de leden. Wij kijken hier kritisch naar en staan alleen bedrijven toe die echt een meerwaarde kunnen bieden aan de leden van Mijnzzp .Zo is het nu al mogelijk om uw verzekeringen eens onder de loep te nemen. Deze aanbiedingen verplichten de leden tot niets en zijn op vrijwillige basis af te nemen.
 
         De voordelen in het kort

  • Gratis website bouwen
  • Vindbaar zijn voor bedrijven en particulieren
  • Virtuele bedrijven starten
  • ZakenPartners worden met andere ondernemers
  • Profiteren van aanbiedingen
  • Gratis advertenties ontvangen met werk aanbod
  • Gratis advertenties plaatsen
  • Reclame maken voor uw bedrijf
  • Een eigen webwinkel starten

Het lid worden van mijnzzp is gratis en biedt voordelen voor u als ondernemer. Via deze link kunt u uw bedrijf gratis registreren.

Mijnzzp.nl