Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Uw eigen profielpagina nog persoonlijker


Mijnzzp.nl draait om onze leden en niet om ons. Daarom hebben wij onlangs alle profielpagina's aangepast. Wij hebben ons logo verwijderd en vervangen voor uw eigen Avatar, die nu groot en duidelijk voorop staat. Ook hebben we de menubalk aangepast aan uw bedrijf, afhankelijk van uw persoonlijke instellingen. Uw profielpagina is daardoor nu volledig op uw bedrijf gericht. Zo proberen uw pagina nog persoonlijker te maken.

Makkelijk en handig met Facebook


Wanneer u een Facebook account heeft kunt u sinds kort uw account aan de onze koppelen. U bent dan voortaan automatisch op Mijnzzp ingelogd als u op Faebook ingelogd bent. Op de profielpagina's hebben wij een aanraden knop van Facebook toegevoegd. U kunt deze knop gebruiken als een pagina u bevalt. Natuurlijk mag u ook uw eigen profielpagina aanraden. Facebook probeert op deze manier de concurrentie aan te gaan met Google. Zij hebben het motto: laat onze leden zelf maar aangeven wat een goede pagina is. En daar zijn wij het natuurlijk helemaal mee eens. Wist u dat Facebook inmiddels een half miljard leden heeft?

Filmpje van de dag


Voortaan hebben wij iedere dag een filmpje van de dag op de voorpagina staan. Dit zijn filmpjes met inspiratie, humor of een actualiteit van de dag. Wanneer u op de link boven het filmpje klikt ziet u de eerdere filmpjes. Heeft u zelf een filmpje of een tip? Stuurt u ons een (YouTube) link en wellicht ziet u het filmpje binnenkort op de voorpagina van Mijnzzp.nl staan!

Verbeterde zoekfunctionaliteit


Het zoekmenu op de site is verbeterd met automatische aanvullingen. Wanneer u op de voorpagina iets zoekt, krijgt u van ons automatisch suggesties met zoektermen die op Mijnzzp.nl voorkomen. Het is nog in de testfase, er kunnen nu nog wat rare woorden tussen staan. Misschien wilt u eens proberen uw eigen bedrijf snel te vinden op onze site? Alle tips en suggesties die wij krijgen nemen wij, zoals altijd, mee om de site verder te verbeteren.

Binnenkort ook Webwinkels

We komen steeds meer zzp-ers tegen die niet alleen diensten, maar ook producten aanbieden. Daarom starten wij binnenkort met webwinkels. Het wordt dan mogelijk om via uw profielpagina producten aan te bieden. Ook kunt u ze gelijk via iDeal laten afrekenen. Op de voorpagina willen we dan ruimte maken voor de aanbieding van de dag, waar ook uw product bij kan staan. Binnenkort hoort u meer over de details.

Nieuwe leden


Afgelopen maand hebben wij weer 64 nieuwe leden mogen verwelkomen op onze website. Dit vinden we niet slecht voor de vakantieperiode. In oktober bestaat Mijnzzp.nl twee jaar en hopen wij de 1000 leden bereikt te hebben.

Met vriendelijke groet,

Team Mijnzzp

Mijnzzp.nl