Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Horeca terras

In samenwerking met horecagrootkeukenshop.nl

Zit je er aan te denken een eigen horecazaak te beginnen? Top! Als zelfstandig ondernemer heb je de touwtjes helemaal in eigen handen, en kun je de horecazaak helemaal naar jouw hand zetten. Het opstarten van een horecazaak gebeurt natuurlijk niet van de een op de andere dag. Maak een vliegende start met een goede voorbereiding en met de beste apparatuur zoals een gaskookplaat en een goede horeca koelkast.

Een droom in vervulling

Het is misschien al jarenlang je droom, en het zou zomaar kunnen dat je eindelijk de knoop door hebt durven hakken. Of misschien heb je nog een klein duwtje in de rug nodig, voordat je de stap echt durft te zetten. Een goede voorbereiding voor je eigen zaak is het halve werk. De basis, en misschien wel het belangrijkste, voor het starten van je eigen horeca onderneming, is een goed plan. Met een duidelijk en overzichtelijk ondernemingsplan heb je veel kans dat banken je met een lening zullen helpen bij de financiering van je horecazaak. Zodra je de financiën rond hebt is het belangrijk je in te schrijven bij de Kamer van koophandel, en ook een goede locatie is vanzelfsprekend onmisbaar.

Goede apparatuur

Zodra alles is gelukt en je hebt je eigen prachtige plek, is het tijd voor de volgende stap. Zorg ervoor dat al je vergunningen in orde zijn. Als je graag een terras wilt bij je onderneming, en er ook de ruimte voor hebt, is het belangrijk een terrasvergunning aan te vragen. Het zou zonde zijn als je gasten niet buiten in het zonnetje zou kunnen, terwijl je er wel de ruimte voor hebt. Daarnaast moet je alle juiste apparatuur in huis hebben. Onmisbaar voor iedere horecazaak is een goede horecakoelkast, en een goede kookplaat. Met een kookplaat op gas weet je zeker dat je de lekkerste gerechten kunt bereiden voor je gasten. Investeer daarom in een praktische kookplaat gas, en maak een vliegende start. Twijfel niet langer en neem de touwtjes in handen om je droom van een eigen horeca onderneming waar te maken.

Mijnzzp.nl