Team Mijnzzp

Beursgebouw

Wij werken hard aan onze website om steeds beter te worden en meer bezoekers te trekken. Inmiddels hebben wij in een korte tijd al heel wat leden mogen verwelkomen en we groeien dagelijks door. Maak hier gebruik van en plaatst uw evenementen of nieuwsartikelen dus gratis op onze website.

Wanneer u lid bent van onze website kunt geheel gratis uw evenement onder de aandacht brengen. Wij zetten zelf op onze agenda nieuwe evenementen wanneer wij die tegen komen. Per maand is op onze website op een simpele manier te zien welke evenementen er zijn. Uw evenement komt op de kaart te staan. Ook zal bij uw evenement een link komen te staan naar de website. Wanneer het evenement afgelopen is hoeft u niks te doen. Het systeem verwijdert automatisch alle evenementen die in het verleden liggen. Doordat onze website goed gevonden wordt zal uw evenement wellicht meer bezoekers trekken.
 
Ook hebben wij de mogelijkheid om een persbericht te plaatsen op onze website. Een persbericht is iets anders als een persoonlijk weblog op onze website. Wanneer u dus gewoon een keer een stukje reclame van uw bedrijf op onze website wenst te zetten kan dat. U mag het ook naar ons mailen en dan zullen wij het voor u plaatsen. Als er een foto bij moet dan kunt u die gewoon meesturen.
 
Onze website trekt inmiddels ongeveer 200 unieke bezoekers per dag met een snel stijgende lijn naar meer. Wellicht is het iets voor u om een weblog te starten op onze website. De eisen die wij stellen zijn er niet veel maar wel dat er regelmatig iets op komt te staan. Dit hoeft dan niet iedere dag maar wel zo ongeveer één keer per week. Wij doen dit omdat wij willen voorkomen dat er heel veel blogs ontstaan waar vervolgens niets in staat. Als u uw bedrijf extra onder aandacht wenst te brengen via onze website dan is een weblog starten een goede optie voor u. Het zal u veel extra bezoekers opleveren. Wenst u dus een weblog te starten, stuurt u ons dan een mailtje en wij maken dit mogelijk voor u.

Mijnzzp.nl