Van de redactie

Avatar van Team Mijnzzp

Kantoorlieden

Een bedrukte paraplu: een waterdicht plan als relatiegeschenk

Als zzp'er is het van cruciaal belang een goede band op te bouwen met jouw relaties. Wanneer jouw zaak, dienst of product niet goed in de markt gezet wordt, kan het soms snel over zijn. Zeker als beginnend ondernemer is het risico op een faillissement in het startjaar relatief groot. Investeer daarom in een goede verstandhouding met jouw doelgroep. Dit kun je goed doen via het uitdelen van nuttige relatiegeschenken waar de ontvanger echt iets aan heeft. Een paraplu bedrukken is een voorbeeld van een een mooi cadeau. Welke voordelen heeft een paraplu bedrukken en die als relatiegeschenk uitdelen?

1. Je maakt voordelig reclame op natte dagen

Een paraplu bedrukken en die uitdelen onder klanten, jouw personeel en/of opeen beursstand, is een methode waarmee je relatief goedkoop veel mensen kunt bereiken met jouw boodschap. Een paraplu met bedrijfsnaam en logo wordt uitgeklapt bij regen en is daarom vaak maandenlang buiten op straat zichtbaar. Met name tijdens het herfst- en winterseizoen. Honderden tot duizenden mensen zien een paraplu voorbijkomen met daarop de naam van jouw onderneming. Het mooie van paraplu's is dat ze dor hun felle kleuren of opdruk vaak goed opvallen en dus de aandacht trekken.

2. Een praktisch cadeau wat de ontvanger niet snel weggooit

Een bedrukte paraplu is een van de meest praktische relatiegeschenken die je kunt weggeven. Klanten en relaties vinden cadeaus waar ze ook daadwerkelijk iets hebben in het dagelijks leven, vaak het allerfijnst om te krijgen. Wetenschappers hebben aangetoond dat dit soort presentjes leidt tot een flinke vergroting van de sympathie voor jouw onderneming. Natuurlijk is het belangrijk om dan wel voor een paraplutype te kiezen dat lekker sterk en betrouwbaar is. Zodat de paraplu lang gebruikt kan worden en jouw boodschap langer en vaker op straat zichtbaar is. Daarbij: een slechte paraplu weggeven is als symboliek voor jouw bedrijfskwaliteit natuurlijk geen goede zet!

3. Veel keuze qua vormgeving een kleuren

Het mooie van een paraplu met opdruk is dat jij bepaalt welke kleuren je kiest, welk type paraplu het wordt en wat je op de paraplu laat afdrukken. De mogelijkheden op dit gebied zijn nagenoeg eindeloos. Je kunt jouw creativiteit en wensen dus de vrije loop laten gaan.

Laat je inspireren door de mogelijkheden

Online zijn tal van aanbieders te vinden die paraplu's kunnen bedrukken. Belangrijk is om te kiezen voor een aanbieder van regenschermen die goede kwaliteit voor een zo scherp mogelijke prijs biedt. Kies daar dus voor! Alvast veel succes gewenst met jouw paraplu's als gewaardeerd relatiegeschenk voor jouw klanten, personeel en relaties!

Informatie aangeleverd door: lavista relatiegeschenken

Mijnzzp.nl