Team Mijnzzp

Reclamebord

Het doel van de website is het verzamelen van zoveel mogelijk leden en hierdoor interessant te worden voor aanbieders van diensten of producten. Op deze manier proberen wij een groot verzamelpunt te worden voor alle ondernemers in Nederland en wellicht straks ook een keer buiten Nederland.
 
Op 25 september 2008 is onze website in de lucht gegaan. Wat startte met een simpele website vol met foutjes is inmiddels een uitgebreide website geworden. Veel uurtjes werken en steeds maar verbeteringen aanbrengen is het uiteindelijke resultaat van onze website geworden. Dit betekent niet dat wij tevreden zijn met het resultaat zoals de website nu is. Iedere dag zijn wij aan het denken wat wij kunnen toevoegen en verbeteren aan onze website. De ene keer zijn dit kleine veranderingen die niemand ziet en de andere keer zijn het grote aanpassingen.
 
De website is en blijft gratis voor onze leden. Wel is het zo dat wij straks betaalde diensten zullen gaan aanbieden. Maar dit is dan voor diensten die wij zelf ook moeten inkopen of u een super account geven. U kan hier denken aan het hebben van een eigen website via onze website die u geheel zelf kunt invullen en bewerken. Op deze manier hoeft straks niet eens meer zelf een website te laten ontwikkelen.
 
Wij hebben inmiddels met een ander bedrijf afspraken gemaakt om onze leden extra diensten te kunnen aanbieden. Inmiddels zijn wij ook met andere partijen in gesprek om onze leden nog meer voordelen te kunnen aanbieden. Hier kunnen wij op het moment niet veel over vertellen maar later wel. 
 
Wat kunt u nu al met onze website
Doordat u lid bent van onze website kunt u nu al op diverse manieren netwerken en zelfs met andere leden virtuele bedrijven starten. Ook is het mogelijk om uw eigen nieuwsbrieven te versturen naar uw nieuwsbrief volgers. Het is eigenlijk nu al te veel om hier allemaal te benoemen. Surft u eens rustig door onze website heen en ontdek wat u nu al allemaal kunt met onze website.
 
Index 
De index die wij bedacht hebben is inmiddels al door heel wat leden geactiveerd. Doordat u de index meter aanzet bij uw profiel geven wij uw profiel een bepaalde waardering. Door het aanzetten van de index zal uw bedrijf ook vaker op de voorpagina weergegeven worden. Zo maakt u meer reclame voor uw bedrijf.
 
Als u zelf een goed idee heeft voor onze website dan horen wij dit graag van u. Tussentijds blijven wij gewoon door bouwen aan onze website. En neemt u regelmatig een kijkje of wij weer wat veranderd hebben aan onze website.

Mijnzzp.nl