Avatar van Team Mijnzzp

Bureau

Je hebt de stap genomen om zelfstandig aan de slag te gaan, gefeliciteerd! Een mooie, maar ook spannende tijd breekt aan. Jij bent de baas over jouw werkzaamheden, je werktijden en -dagen, maar dat betekent ook een stuk extra verantwoordelijkheid. Heb je al bedacht hoe je je administratie gaat regelen? Of wat je allemaal nodig hebt voor je postverwerking? Op dat laatste willen we graag wat dieper ingaan, we vertellen je graag waar je allemaal aan moet denken. De juiste artikelen zorgen ervoor dat het verzenden van jouw pakketten een stuk eenvoudiger wordt!

Enveloppen met en zonder venster

Laten we beginnen bij het begin: start met het inkopen van enveloppen met en zonder venster. Bij enveloppen met venster kun je het adres op het document of de brief printen. Bij de enveloppen zonder venster kun je het adres op een etiket printen met adresetiketten bijvoorbeeld. Dat bespaart jou als ZZP’er een hoop tijd, waardoor je weer tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

Op elk pakket een verzendetiket

Dan komen we meteen op het volgende punt: de etiketten. Want zonder etiketten moet je alsnog handmatig de adressen op de enveloppen schrijven. Of moet je pakketten verzenden omdat je vanuit huis een webshop runt? Dan zijn verzendetiketten onmisbaar! Elk pakket kun je dan voorzien van een zelfklevend etiket met de juiste adressering en unieke barcode om het pakket te kunnen traceren. Per postverwerkingsbedrijf zijn er verschillende logistieke etiketten nodig. Wil je online etiketten bestellen? Etikettenkoning heeft verschillende etiketten voor PostNL, DPD, DHL, GLS, UPS voor desktop etikettenprinters, maar ook midrange en industriële printers.

Snel eenvoudig zelf etiketten printen

Als organisatie krijg je te maken met een inkomende en uitgaande stroom van poststukken. Soms gaat het om digitale stukken, maar in een groot geval gaat het om papieren documenten. Met een etiket printer zorg je ervoor dat je zelf op een snelle en makkelijke manier jouw verzendetiketten kunt printen. Als je dit aan een andere partij uitbesteedt, dan betekent dat dat je erg afhankelijk bent. Hoe efficiënter je werkt, hoe makkelijker en sneller de post verwerkt wordt. Er zijn verschillende soorten etikettenprinters (labelprinters) waaronder AVERY, ZEBRA, TOSHIBA en SATO. Voor een kleine hoeveelheid etiketten zijn desktopprinters een goede keuze. Wil je een groot aantal etiketten printen? Dan is een industriële of midrange etikettenprinter een aanrader. Bent u er niet zeker van wat u nodig heeft? Etikettenkoning.nl ondersteunt u hier graag in.

Heb jij je postverwerking al op orde? Zorg voor een efficiënte verwerking, zodat je tijd bespaart die jij kunt besteden aan andere belangrijke zaken. Succes met jouw onderneming!

In samenwerking met etikettenkoning.nl

Mijnzzp.nl