Team Mijnzzp

Zeeschip

Je kunt overal ter wereld je werk doen. Online met je laptop je geld verdienen. Om die reden ben je ook lekker vaak op reis en woon je eigenlijk nog maar sporadisch in Nederland. Liever zit je in oorden zoals de Bahama’s, de Maagdeneilanden of op Belize. Je denkt erover een offshore bedrijf te beginnen in verband met het belastingvoordeel.

Maar een wind farm met verschillende wind turbines is ook een offshore bedrijf. Van een iets ander kaliber. Andere belangrijke energiebronnen zijn natuurlijk gas en olie. Wind, gas en olie worden gewonnen in afgelegen gebieden met gebruikmaking van speciale werk- en boorplatforms. Op deze plekken moet veilig gewerkt kunnen worden. Eyecatcher safety heeft alle producten en deskundigheid in huis om dagelijkse veiligheid te waarborgen.

Permanent

Hoewel de medewerkers er op tijdelijke basis werken, je bent immers ver van huis, dient de veiligheid wel permanent te zijn. Ook wordt veel op grote hoogte gewerkt op de boorplatforms, waarbij universal safety systems te allen tijde worden toegepast. Je kunt hierbij denken aan permanente valbeveiliging, verticale en overhead lijnsystemen, harnasgordels en perfecte ankersystemen. Allemaal te verkrijgen bij Offshore veiligheid Eyecatchersafety.com.

Veilig stellen

Nu is het zo dat offshore bedrijven anonimiteit bieden. Offshores worden gebruikt om iets te verbergen. En dat is dan meestal voor de fiscus. Minder belasting betalen is het motief om een offshore bedrijf te straten. In dat geval hebben we het over het veilig stellen van je eigen geld, mocht je dat hebben. In het geval van offshore building hebben we het over safe offshore. Het veilig stellen van medewerkers op de werkvloer. De werkvloer van een wind turbine, de werkvloer van een boorplatform. De liggen hoog en hebben geen enkele relatie met bedrijfjes met namen als Sunflower Limited (een gefantaseerde naam van een investeringsbedrijf die geld wil weg sluizen via een offshore in een belastingparadijsje). Op het boorplatform zijn echte mensen aan het werk. Daar krijgen mensen echt vuile handen. En moeten mensen heel erg goed oppassen dat ze niet vallen. Daar kun je zomaar een abseiler offshore tegen komen. Daar wordt topveiligheid vereist. Daar werk je met harnasgordels met de beste veiligheidslijnen. Be safe offshore!

In samenwerking met eyecatchersafety.com

Mijnzzp.nl