Team Mijnzzp

Beursgebouw

We doen het al een tijdje en we blijven het gewoon doen: kerstpakketten aan je personeel geven aan het eind van het jaar. Doen we het omdat we het altijd al zo doen of zit er nog een voordeeltje aan? Of is het gewoon leuk om te doen, fijn om iets te geven? Een klein bedankje voor een jaar hard werken.

Werknemers, jouw personeel, zien een kerstpakket nog steeds als een waardering voor hun inzet in het afgelopen jaar. Veel mensen zijn best verontwaardigd als ze geen of een erg klein kerstpakket krijgen. Kerstpakketten zijn dus anno nu heel erg belangrijk. Niet alleen voor je personeel, maar ook voor je (grotere) zakelijke klanten. De schilder die elk jaar weer de benodigde verf bij jouw bedrijf koopt, is blij verrast als hij een mooi kerstpakket krijgt. Er zijn veel werkgevers die niet weten hoeveel impact een kerstpakket als eindejaarscadeau heeft. Het is meer dan een complimentje, mensen willen een tastbaar cadeau, iets wat je echt vast kunt pakken. Wel een speciaal kerstpakket voor mannen dan.

Stoere mannen

Het ligt er natuurlijk aan of er zich veel mannen onder je personeel of onder je clientèle bevinden. Maar er zijn onwijs gave kerstpakketten voor echte mannen in de handel. Een leuk bijkomend voordeel is dat die mannen dan meteen weten dat je jezelf behoorlijk hebt uitgesloofd om een uniek kerstpakket voor ze te vinden! Dat zal zeker motiverend werken. Op deze manier hou je de verbinding met je personeel levend, spannend en krachtig. Een mannen kerstpakket zal bij de stoere mannen die bij je werken goed in de smaak vallen. Mannen vinden echt wel andere dingen leuk dan vrouwen. Nootjes, worsten, hete mosterd, oude kaas, Belgisch bier, chips en een lekker donker bass luidsprekerboxje voor aan de pc stellen ze zeer op prijs.

Liever dan geld

Je personeel ontvangt het hele jaar door salaris, dus geld zijn ze gewend van je te krijgen. Dat zegt dus niet iets extra’s aan het eind van het jaar. Een cadeaubon is al een stukje beter, maar leuke mannen zullen een origineel kerstpakket voor mannen zeker veel meer waarderen. Iets wat nuttig is en wat je echt praktisch kunt gebruiken vinden mannen fijner om te krijgen. Daar kunnen ze iets mee. Bovendien denken ze dan steeds aan jou of aan je bedrijf als ze het als cadeau gekregen stukje gereedschap weer gebruiken. Kortom, een kerstpakket voor heren is een stoer kerstpakket om te krijgen!

In samenwerking met kerstpakket.net

Mijnzzp.nl