Team Mijnzzp

Recale maken zzp-ers

Mijnzzp heeft inmiddels bijna 900 leden gehaald. In oktober bestaat onze website 2 jaar en hopen wij op de 1000 te zitten. Door het steeds verbeteren van mijnzzp wordt onze website steeds interessanter om lid van te worden. Inmiddels hebben zich ook al een aantal grotere bedrijven geregistreerd die de mogelijkheden inzien van Mijnzzp. Wij hopen dan ook dat wij de stijgende lijn kunnen voorzetten. De nieuwe leden heten wij van harte welkom op onze website en vernoemen wij hieronder nog eens extra:

smb noordeloos / She s a Cat Art Works / Kadogalerie.nl / Webshopcounter / ConventCom / Scheepsonderhoud klus-divers / Eyego Creative Studio / Bladspiegel Communicatie / KeyFlex to Management Support / la Voie communicatie / HSEngineering / Van der Sar Communicatie / Yalla / Holsoft / e-rik interaction concepts / ConFront Coaching en Training / Betekst / 2-feet dienstverlening / Erik Odink / Ekatec / Sietsema Productions

Verbeterd: zoeken en virtuele bedrijven

Wij hebben de zoekmogelijkheden op de site flink verbeterd. Zoekt u uw eigen bedrijf of beroep maar eens op! Op verzoek van verschillende leden gaan we nu verder werken aan het zoeken op de kaart.

Het is weer een beetje makkelijker geworden om een virtueel bedrijf te starten en groot te maken op de site.

Zet uw profiel op de voorpagina

Wij hebben het mogelijk gemaakt om een dag op onze voorpagina te staan met uw bedrijf. Door het bellen naar een telefoonnummer kunt u met uw bedrijf een dag op onze voorpagina staan. De dagprijs staat op dit moment op een kwartje. Na een dag krijgt u een mailtje met het aantal vertoningen op onze website. Wij bieden deze mogelijkheid alleen aan aan bedrijven met een Mijnzzp Index van 7 of hoger.

Bijna klaar: webwinkels en verzekeringen

De webwinkel die wij aangekondigd hebben in onze vorige nieuwsbrief is nog niet af maar komt er snel aan. Wij denken hiermee een goede toevoeging gevonden te hebben voor de website.

Ook zijn in een vergaand stadium om verzekeringen aan te kunnen bieden. Wij gaan samenwerken met een partij die landelijk verzekeringen gaat aanbieden op onze website. Binnenkort zullen wij hier meer aandacht aan besteden.

Met vriendelijke groet,

Team Mijnzzp

Mijnzzp.nl