Team Mijnzzp

Lengte pagetitle SEO

Voor veel bedrijven is de term SEO wel te begrijpen maar het inpassen van de techniek die je nodig hebt om uiteindelijk tot resultaten te komen is voor veel mensen veel lastiger. Er zijn veel manieren nodig om ervoor te zorgen dat je in de zoekresultaten beter naar voren komt. Vanuit die gedachte is het ook verstandig om gebruik te maken van een SEO-freelancer. Deze persoon weet als geen ander aan te geven waar je allemaal rekening mee moet houden. Een onderdeel wat hierbij vaak onderschat wordt is de lengte van een pagetitle. Om te weten wat de ideale lengte is en hoe je dit kan aanpassen is het goed om te kijken wat een pagetitle is.

Wat is een pagetitle?

Een pagetitle is de titel die je ziet staan in de adresbalk van je browser als je op een bepaalde website bent. Daarnaast zie je de pagetitle ook verschijnen in de zoekresultaten. Het is dus belangrijk dat deze titel voldoet aan de eisen die je stelt. Als je een pagina hebt waarop je contactgegevens staan is het dus belangrijk om ervoor te zorgen dat je in de pagetitle ook contact hebt staan. Het aanpassen van de verschillende page titles die je hebt is dus vaak een eerste inzet om ervoor te zorgen dat je website geoptimaliseerd wordt.

Welke lengte moet je dan gebruiken voor je pagetitle?

Als je weet dat een pagetitle belangrijk is, dan is de vraag al snel moet je ook rekening houden met de lengte van de pagetitle. Hoewel er veel over te zeggen valt en je vooral zorg moet dragen voor een duidelijke pagetitle is ook de lengte van invloed. Als de lengte te lang is dan is het niet goed te zien in de zoekresultaten. Het is daarom goed om met een SEO-freelancer te kijken naar de mogelijkheden op dit gebied. Door op de juiste manier gebruik te maken van de kennis van de freelancer zal je zien dat de resultaten op termijn beter zullen worden en je sneller gevonden zal worden. Hierdoor krijg je betere zoekresultaten.

Wat wil je bereiken

De vraag als het gaat om aanpassingen van je website en het gebruik van SEO is bijna altijd de vraag wat wil je daadwerkelijk bereiken. Ben je tevreden met een betere vindbaarheid of ben je juist op zoek naar een toppositie in de zoekopdracht? Vragen die een SEO-freelancer niet kan beantwoorden. Wel kan er antwoord gegeven worden op de vraag hoe je dit het beste kan bereiken. Op dat gebied zijn er veel zaken bespreekbaar en vaak reden om dingen te verbeteren. Up Agency is een partij die in de loop der tijd bewezen heeft op elk gebied van de SEO een verbeterslag te kunnen aanbrengen. Lees hier meer over het bedrijf Up Agency.

In samenwerking met up agency

Mijnzzp.nl