Team Mijnzzp

Cursus volgen

Als ondernemer is het belangrijk om te blijven leren en eigenlijk kun je nooit voldoende kennis hebben. Af en toe eens een interessante cursus volgen is daarom erg belangrijk, zeker als je actief bent als zzp’er, omdat het uiteindelijk allemaal op jou aankomt. Hoe meer kennis en vaardigheden je zelf hebt, des te minder je hoeft uit te besteden en dat kan voordelig zijn. In dit artikel deel ik drie cursussen met je die voor iedere zzp’er een meerwaarde zijn. Nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Leer projecten beter te managen

De eerste cursus die ik met je wil delen is de cursus projectmanagement. Als je veel projectmatig werkt met klanten is dit zonder twijfel erg interessant. Tijdens de cursus projectmanagement leer je over de verschillende fasen in een project en hoe je deze van begin tot eind tot een succesvol einde weet te brengen. Daarnaast leer je onder andere hoe je risico’s zo veel mogelijk kunt beperken en hoe je effectiever onderhandelt.

Effectief onderhandelen

Onderhandelen: als zzp’er heb je er ongetwijfeld vaak mee te maken. De ene ondernemer vindt onderhandelen leuk en de andere heeft er een hekel aan. Hoe dan ook, om fijn en winstgevend te kunnen ondernemen is de kwaliteit om goed te onderhandelen van groot belang. Tijdens de cursus onderhandelen leer je over de verschillende fasen in het onderhandelingsproces, je leert hoe je jouw onderhandelingskwaliteit naar een hoger niveau kunt brengen en hoe je onderhandelingen - met verschillende technieken - tot een goed eind kunt brengen.

Leer de basis van boekhouden

Boekhouden is een woord waar niet iedereen blij van wordt, maar uiteindelijk is het onafscheidelijk aan het ondernemerschap verbonden. Veel zzp’ers kiezen ervoor om de boekhouding uit te besteden, ook als de boekhouding van hun onderneming helemaal niet zo complex is. Zonde, want door de boekhouding in eigen hand te houden kun je veel geld besparen. Door een beginnerscursus boekhouding te volgen leer je de basisprincipes van boekhouden en krijg je meer inzicht in je financiële situatie van je bedrijf. Zeker geen overbodige luxe!

Heb je interesse in één van bovenstaande cursussen of ben je benieuwd welke cursussen er nog meer beschikbaar zijn? Op www.learnit.nl vind je meer informatie.

In samenwerking met learnit.nl

Mijnzzp.nl