Gieterij medewerker

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Gieterij medewerker?

Een gieterijmedewerker maakt, bewerkt en controleert gietstukken. Door het gieten van een vloeibare substantie in een gietstuk kan men voorwerpen maken die de vorm van het gietstuk aannemen. De techniek van gieten is al duizenden jaren oud en wordt tot de dag van vandaag nog steeds gebruikt. Om een substantie te kunnen gieten zal het eerst vloeibaar gemaakt moeten worden. Dit wordt gedaan door de substantie heel heet te stoken zodat het een vloeibare vorm aanneemt. Hierna kan het in de mallen gegoten worden. Wanneer het in de malen gegoten is kan de substantie langzaam afkoelen om zijn vaste vorm aan te nemen. Als de vorm afgekoeld is kan de mal verwijderd worden en het product verder afgewerkt worden indien dit nodig is.

Lees verder...

Opleiding tot Gieterij medewerker

Welke opleiding is nodig om Gieterij medewerker te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Gieterij medewerker? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Gieterij medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Gieterij medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Gieterij medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl