Oldtimer restaurateur

Overzichtspagina

Avatar van Team Mijnzzp

Wat doet een Oldtimer restaurateur?

Een oldtimer restaurateur is meestal een allround vakman of vakvrouw op het gebied van auto's of andere voertuigen. De laatste jaren komen er steeds meer gespecialiseerde oldtimer restaurateurs bij, die ook hun eigen bedrijf kunnen oprichten. Dit komt vooral omdat er steeds meer liefhebbers te vinden zijn van oude auto's. Lang niet alle oldtimer liefhebbers zijn zelf in staat om een auto of ander voertuig op te knappen. Door de toenemende vraag naar oldtimers is er dan ook een echte markt ontstaan voor oldtimers. Als oldtimer restaurateur is het belangrijk dat je secuur kunt werken en dat je over voldoende geduld beschikt, omdat het restaureren meestal een langere periode in beslag zal nemen. Daarnaast kan het vinden van de juiste onderdelen in sommige gevallen lastig tot moeilijk zijn. Als we spreken over een professionele oldtimer restaurateur zijn kennis en vaardigheden erg belangrijk, omdat het opknappen of restaureren van voertuigen zoals een auto daar om zal vragen. Daarnaast moet er passie aanwezig zijn om tot een goed resultaat te kunnen komen.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Oldtimer restaurateur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Opleiding tot Oldtimer restaurateur

Welke opleiding is nodig om Oldtimer restaurateur te worden? Op welk niveau en bij welke school of universiteit word je opgeleid tot Oldtimer restaurateur? Op Mijnzzp.nl vind je bij alle beroepen informatie over opleidingen.

Opleiding informatie...

Salaris en tarief van een Oldtimer restaurateur

Wat is het salaris en tarief van een Oldtimer restaurateur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Oldtimer restaurateur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...


Mijnzzp.nl