Team Mijnzzp

Wat doet een Medewerker groene detailhandel?

Een medewerker groene detailhandel werkt op een groene afdeling van een supermarkt of winkel. De werkzaamheden bestaan doorgaans uit het geven van advies aan klanten, beantwoorden van vragen, werk verrichten achter verkoopbalie en het bijhouden van de voorraad, zoals in het magazijn. De groene afdeling kan uit verschillende productassortimenten bestaan, waarbij het onder meer om levende producten gaat. Denk daarbij aan bloemen en planten, maar ook aan natuurlijke producten of aan voedingsmiddelen. Binnen de verkoopafdeling is een medewerker groene detailhandel voor uiteenlopende werkzaamheden verantwoordelijk. Naast de klantgerichte werkzaamheden is het bijvoorbeeld ook een taak om de kwaliteit te controleren van bijvoorbeeld bloemen en planten. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de producten in de winkel op een verkopende manier worden gepresenteerd. Productpresentatie maakt dan ook onderdeel uit van de functiekennis van een medewerker groene detailhanden. Het kan eveneens tot de taken behoren om ervoor te zorgen dat de winkelruimte opgeruimd en netjes is. Het controleren van producten en de voorraad, waar aanvulling in het magazijn onder valt, maakt eveneens deel uit van de werkzaamheden. Een medewerker groene detailhandel heeft dan ook een beroep met veel afwisseling in de werkzaamheden. Naast klantcontact is er sprake van aandacht voor productverzorging. Een van de concrete taken kan ook zijn het afhandelen van verkooptransacties, waarbij de medewerker groene detailhandel achter de kassa staat om planten of bloemen af te rekenen met de klant. Zo behoort het afhandelen van retour producten of klachten mogelijk eveneens tot de werkzaamheden.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Medewerker groene detailhandel

Wat is het salaris en tarief van een Medewerker groene detailhandel? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Medewerker groene detailhandel in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Medewerker groene detailhandel

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Medewerker groene detailhandel bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl