Cruiseschip medewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Cruiseschip medewerker?

Een cruiseschip medewerker werkt aan boord in een drijvend hotel waar gasten verblijven die een cruisevakantie hebben geboekt. Het cruiseschip vormt de werkomgeving, waarbij het schip van haven naar haven vaart. Een cruiseschip medewerker verblijft net als de gasten aan boord en zorgt er in de eigen functie voor dat het gasten aan niets ontbreekt. Er zijn aan boord op zee allerlei functies te vervullen en doorgaans werk je zeven dagen per week. Uiteraard wel met vrije uren, waar het personeel recht op heeft. Een cruiseschip medewerker maakt onderdeel uit van een systeem dat 24 uur per dag draait. Er zijn aan boord allerlei werkzaamheden uit te voeren en die variëren van het schoonmaken van het zwembad tot het klaarzetten van het ontbijt. Er is onder meer veel werk als het gaat om de schoonmaak, want ook de kamers van de gasten en het dek moeten worden schoongemaakt. Op het gebied van eten en drinken zijn er eveneens allerlei werkzaamheden te verrichten. De keuken op een cruiseschip is natuurlijk gigantisch groot. Daar zijn dan ook meerdere cruiseschip medewerkers werkzaam. Ook als het gaat om entertainment voor de gasten, zijn er allerlei activiteiten waar personeel voor verantwoordelijk is. Bijvoorbeeld met het verzorgen van optredens en shows in de avond. Een cruiseschip heeft uiteraard ook een kapitein aan boord en die werkt samen met een heel team om het schip van haven naar haven te varen. Verder zijn er aan boord winkeltjes gevestigd en daarin zijn eveneens cruiseschip medewerkers werkzaam. De functies aan boord van cruiseschepen variëren dan ook enorm en het drijvende hotel is dan ook als een ministad te zien, waar alles aanwezig is om het de gasten naar de zin te maken en een geweldige tijd te bieden.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Cruiseschip medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Cruiseschip medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Cruiseschip medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Cruiseschip medewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Cruiseschip medewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl