Keeperstrainer

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Keeperstrainer?

Een keeperstrainer geeft training met als doel de kennis en vaardigheden van keepers te verbeteren. De ontwikkeling van de keeper staat dan ook centraal tijdens het geven van training. Het beroep is in verschillende takken van sport uit te voeren. Bijvoorbeeld in de voetbalwereld waar de keeper een belangrijke positie in het veld inneemt. Ook in hockeywedstrijden is de rol van de doelman uiteraard belangrijk. Voor alle teamsporten waarin er sprake is van een team met een keeper heeft een keeperstrainer de mogelijkheid om de keeper te trainen. Dat geldt dus onder meer ook voor sporten als ijshockey net als voor handbal. De sportwereld is groot, zodat een keeperstrainer in allerlei takken van sport actief kan zijn. De trainer van keepers stelt korte en langetermijndoelen vast en baseert daar de trainingen op. Het gaat hier doorgaans om het geven van individuele training aan een enkele doelman of aan twee of drie keepers. Het hangt van de tak van sport en van het niveau af of er aan een of aan meerdere doelmannen training wordt gegeven. Er is sprake van het voorbereiden van de training door onder meer keepersoefeningen te bedenken. Op het trainingsveld vinden deze oefeningen plaats. De trainer heeft daarbij onder meer een begeleidende en motiverende rol. Naast het uitvoeren van oefeningen vindt er overdracht van kennis plaats. Bijvoorbeeld door rekening te houden met de positiebepaling bij uiteenlopende spelsituaties. De oefeningen hebben onder meer betrekking op de techniek, maar eveneens op de tactiek. Beide elementen maken onderdeel uit van de keeperstraining. Bovendien is het de bedoeling dat er aandacht is voor het verbeteren van reflexen, snelheid en conditie. Dat geldt eveneens voor het verbeteren van spelinzicht en aanwijzingen geven aan het team.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Keeperstrainer

Wat is het salaris en tarief van een Keeperstrainer? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Keeperstrainer in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Keeperstrainer

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Keeperstrainer bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl