Parkmanager

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Parkmanager?

Een parkmanager is verantwoordelijk voor parkmanagement, wat betrekking kan hebben op verschillende soorten parken, zoals een recreatiepark of een bedrijventerrein. De werkzaamheden van een parkmanager kunnen inhoudelijk dan ook verschillen van elkaar, omdat niet alle parken zomaar met elkaar vergeleken kunnen worden. Parkmanagement met betrekking tot een recreatiepark betreft andere werkzaamheden dan parkmanagement van een bedrijventerrein. In alle gevallen kan parkmanagement in het kort het beste omschreven worden als het beheren en onderhouden van parken, wat betrekking kan hebben op openbare en gesloten parken. Het beheren van parken kan inhoudelijk betrekking hebben op bewegwijzering, collectieve veiligheid, onderhoudswerkzaamheden, afvalinzameling en het houden van vergaderingen met belanghebbenden. Binnen parkmanagement draait alles om het in stand houden en/of verbeteren van de kwaliteit van het betreffende park. Ook de kwaliteit van het vastgoed speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast kan je als parkmanager verantwoordelijk zijn voor het aansturen van verschillende medewerkers, die actief zijn binnen het park. Denk bijvoorbeeld aan een parkmanager, die verantwoordelijk is voor parkmanagement van een vakantiepark. In dat geval zal je als parkmanager veel te maken hebben met verschillende hoveniers, tuinmannen, facilitair medewerkers en onderhoudsspecialisten. Parkmanagement is een vorm van management dat niet onderschat moet worden, omdat parkmanagers over het algemeen op een brede manier verantwoordelijk zijn voor het managen van parken. Parkmanagement heeft dan ook betrekking op veiligheid, ontvangst, recreatie, groenvoorziening, horeca en technische werkzaamheden. Dit is vooral het geval als we spreken van commerciële exploitatie van parken.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Parkmanager

Wat is het salaris en tarief van een Parkmanager? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Parkmanager in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Parkmanager

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Parkmanager bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl