Boodschappen bezorger

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Boodschappen bezorger?

Een boodschappen bezorger is een supermarktmedewerker die verantwoordelijk is voor het thuisbezorgen van boodschappen. Het beroep boodschappen bezorger komt steeds vaker voor, omdat steeds meer mensen hun boodschappen online bestellen. De meeste supermarktketens maken dan ook gebruik van boodschappen bezorgers, die de boodschappen bij mensen thuis afleveren. Ook het innemen van lege kratten en statiegeldflessen behoort tot de werkzaamheden van een boodschappen bezorger. De werkzaamheden van een boodschappen bezorger komen in het kort neer op het verzamelen van boodschappen, het inladen van boodschappen en het bezorgen van boodschappen. Overigens is het niet zo dat alle boodschappen bezorgers ook verantwoordelijk zijn voor het klaarmaken van bestellingen, omdat dit per supermarktketen kan verschillen. Het verzamelen van boodschappen kan ook uitgevoerd worden door orderpickers. Het thuis laten bezorgen van boodschappen is steeds populairder aan het worden, omdat de bezorgkosten relatief laag zijn. Het grote voordeel voor consumenten is dat ze hierdoor zelf minder vaak naar de supermarkt hoeven te komen. Het is niet zo dat alle boodschappen bezorgers werkzaam zijn in een klassieke supermarkt, omdat steeds meer supermarktketens gebruikmaken van speciale distributiecentrums, waarbinnen geen consumenten komen. De werkzaamheden van een boodschappen bezorger zijn verder niet moeilijk, maar vragen wel om de juiste persoonlijkheid, omdat dienstbaarheid en gastheerschap aangemerkt kunnen worden als belangrijke eigenschappen. Daarnaast kan een boodschappen bezorger met verschillende voertuigen werken, zoals een speciale bakwagen of fiets, als locaties moeilijk te bereiken zijn. Ook het sjouwen met boodschappen en het traplopen mag voor een boodschappen bezorger geen probleem zijn. Een boodschappen bezorger is verantwoordelijk voor het afleveren van de boodschappen tot in de keuken.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Boodschappen bezorger

Wat is het salaris en tarief van een Boodschappen bezorger? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Boodschappen bezorger in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Boodschappen bezorger

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Boodschappen bezorger bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl