Kopersbegeleider bouw

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Kopersbegeleider bouw?

Een kopersbegeleider bouw is een adviseur die verantwoordelijk is voor verschillende werkzaamheden, die te maken hebben met de begeleiding van kopers van nieuwbouwwoningen en/of recreatiewoningen. Als mensen een nieuwbouwwoning of recreatiewoningen gekocht hebben is het de verantwoordelijkheid van de kopersbegeleider om de kopers gedurende het traject zo goed mogelijk te helpen en te begeleiden. Een kopersbegeleider bouw fungeert dus als vraagbraak tussen kopers, aannemers en bijvoorbeeld projectontwikkelaars. De kopers spreken meestal niet zelf met de aannemer of uitvoerder, maar met een speciaal aangestelde kopersbegeleider, die beschikt over uitgebreide kennis van het project. Andere werkzaamheden van een kopersbegeleider zijn het houden van informatiebijeenkomsten om geïnteresseerde mensen te voorzien van alle relevante informatie. Ook het tonen van demonstratiewoningen aan potentiële kopers is een taak van een kopersbegeleider. Een kopersbegeleider bouw kan ook gezien worden als een belangrijk commercieel medewerker, die min of meer ook fungeert als makelaar. De inhoudelijke werkzaamheden van een kopersbegeleider kunnen in het kort het beste omschreven worden als het informeren van potentiële kopers, inclusief het begeleiden van kopers. Een kopersbegeleider bouw is dus op een brede manier verantwoordelijk voor het bieden van informatie aan mensen. Het beroep kopersbegeleider bouw komt over het algemeen alleen voor binnen de grotere projecten. Kopers van een nieuwbouwwoning of een recreatiewoning bespreken de aankoop en de details van de aankoop bij grote projecten niet zelf met de aannemer of projectontwikkelaar, omdat ze ervoor kunnen kiezen om een kopersbegeleider in te schakelen. Het is de kopersbegeleider, die alle vragen en opmerkingen van de kopers doorneemt en zal verwerken.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Kopersbegeleider bouw

Wat is het salaris en tarief van een Kopersbegeleider bouw? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Kopersbegeleider bouw in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Kopersbegeleider bouw

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Kopersbegeleider bouw bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl