Hekwerkmonteur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Hekwerkmonteur?

Een hekwerkmonteur is verantwoordelijk is voor het installeren en onderhouden van hekwerken en toegangspoorten. Een hekwerk is een constructie die geplaatst kan worden om verschillende redenen, zoals voor het duidelijk aangeven van een erfafscheiding of om een ruimte niet meer toegankelijk te maken voor onbevoegde personen. Een hekwerk kan dan ook om verschillende redenen geplaatst worden, afhankelijk van de functie van het hekwerk. Andere hekwerken die een hekwerkmonteur kan plaatsen zijn hekwerken om dieren tegen te houden of bijvoorbeeld dranghekken om de veiligheid van mensen te vergroten op drukke locaties. Als het om een erfafscheiding gaat is het in lang niet alle gevallen belangrijk dat een hekwerk hoog is, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een afgesloten bedrijfsruimte. Over het algemeen zal een hekwerkmonteur ook andere werkzaamheden uitvoeren, zoals het plaatsen en onderhouden van mogelijke veiligheidssystemen. Een hekwerkmonteur kan voor gespecialiseerde hekwerk bedrijven werkzaam zijn, maar kan ook werkzaam zijn voor een hovenier, die zelfstandig hekwerken plaatst voor klanten. Er zijn verschillende hekwerken, die door verschillende bedrijven geïnstalleerd kunnen worden, afhankelijk van de functie van het hekwerk. Omdat er veel verschillende soorten hekwerken bestaan is het plaatsen van hekwerken meestal maatwerk. Een grote toegangspoort met automatisch hek kan in de meeste gevallen niet zomaar geplaatst worden. In veel gevallen zal er eerst een fundering gemaakt moeten worden en eventueel poeren gemetseld moeten worden, die de poort kunnen dragen. Deze werkzaamheden kunnen op locatie uitgevoerd worden of bijvoorbeeld prefab uitgevoerd worden in de fabriek. Omdat de meeste toegangspoorten voorzien zijn van verlichting, een intercom en mogelijke camera's zal er elektriciteit aangelegd moeten worden.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Hekwerkmonteur

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Hekwerkmonteur

Wat is het salaris en tarief van een Hekwerkmonteur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Hekwerkmonteur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Hekwerkmonteur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Hekwerkmonteur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl