Golfinstructeur

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Golfinstructeur?

Een golfinstructeur is verantwoordelijk voor het geven van golfles aan mensen die willen leren golfen. Omdat er verschillende opleidingen bestaan als golfinstructeur kan een golfinstructeur over verschillende bevoegdheden beschikken en dus lesgeven aan verschillende doelgroepen. Afhankelijk van de soort opleiding geeft een golfinstructeur golfles aan jeugdspelers, senioren of bijvoorbeeld aan schoolklassen. Als een golfinstructeur alleen beschikt over de basisopleiding golfinstructeur level twee zal deze meestal werkzaam zijn onder begeleiding van ervaren golfinstructeurs, die beschikken over de opleiding golfprofessional B. Golfinstructeurs die beschikken over de opleiding golfprofessional B mogen zelfstandig werken en beschikken over meer bevoegdheden. De belangrijkste taak van een golfinstructeur is het leren golfen aan mensen en het enthousiasmeren van mensen voor de sport golf. Als golfinstructeur ben je in de eerste plaats een trainer maar ben je ook een coach voor golfers. Als golfinstructeur bestaan de werkzaamheden over het algemeen uit het begeleiden van golfers, het verzorgen van golfactiviteiten en het werven van mogelijke nieuwe golfers. Nieuwe leden zijn erg belangrijk voor golfverenigingen. Als golfinstructeur kan je dus ook schoolklassen of andere groepen begeleiden op de golfbaan, zodat ze zich wellicht aanmelden bij de golfvereniging. Het volgen van golfles is in veel gevallen verplicht, omdat golfers moeten beschikken over het golfvaardigheidsbewijs (GVB) om te mogen spelen op een golfbaan. Om in aanmerking te kunnen komen voor een golfvaardigheidsbewijs moet de golfer lid worden van een golfvereniging, die is aangesloten bij de Nederlandse Golf Federatie. Vanzelfsprekend kan iedereen golfen van jong tot oud en is ervaring niet nodig om te kunnen golfen.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Golfinstructeur

Wat is het salaris en tarief van een Golfinstructeur? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Golfinstructeur in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudsoftware vergelijken voor Golfinstructeur

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Golfinstructeur bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl