Medewerker tuincentrum

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Medewerker tuincentrum?

Een medewerker tuincentrum is is iemand die werkzaam is binnen een tuincentrum. Een medewerker tuincentrum kan verschillende werkzaamheden uitvoeren, die niet alleen met planten of bloemen te maken hebben. Binnen moderne tuincentra zijn over het algemeen veel meer verschillende medewerkers actief, zoals kassamedewerkers, magazijnmedewerkers, tuin cafémedewerkers, sfeer medewerkers, vijver medewerkers, dierverzorgers en medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de tuinmeubelen. Welke werkzaamheden en verantwoordelijkheden een medewerker tuincentrum precies heeft kan dan ook per medewerker verschillen en is sterk afhankelijk van de genoten opleidingen. Daarnaast kan het gaan om een weekendkracht, die ingezet kan worden op verschillende afdelingen. In alle gevallen is het wel zo dat een medewerker tuincentrum over een commerciële instelling moet beschikken, omdat je als medewerker tuincentrum met klanten te maken krijgt. Naast een commerciële instelling zal je over een klantvriendelijke instelling moeten beschikken. De inhoudelijke werkzaamheden van een medewerker tuincentrum zijn dan ook niet zomaar aan te geven, omdat dit geheel afhankelijk is van de afdeling waarbinnen je werkzaam is. Het verzorgen van planten en bloemen betreft bijvoorbeeld andere werkzaamheden dan het adviseren over tuingereedschap. Het is als medewerker tuincentrum wel denkbaar dat je werkzaam bent als allround medewerker, echter kan dit per tuincentrum verschillen. Er zijn tegenwoordig ook grote tuincentrums te vinden, die gebruikmaken van verschillende medewerkers. Het beroep medewerker tuincentrum moet dan ook vrij algemeen gezien worden. Als een medewerker tuincentrum geen specifieke opleiding genoten heeft binnen de groene sector kan een medewerker tuincentrum ook alleen verantwoordelijk zijn voor ondersteunende werkzaamheden. Het werken in een tuincentrum betreft leuke werkzaamheden, omdat er veel verschillende disciplines samenkomen.

Lees verder...

Salaris en tarief van een Medewerker tuincentrum

Wat is het salaris en tarief van een Medewerker tuincentrum? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Medewerker tuincentrum in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Medewerker tuincentrum

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Medewerker tuincentrum bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl