Tankstation medewerker

Overzichtspagina

Team Mijnzzp

Wat doet een Tankstation medewerker?

Een tankstation medewerker is een verkoopmedewerker, die verantwoordelijk is voor verschillende werkzaamheden. De hoofdtaken van een tankstation medewerker zijn het uitvoeren kassawerkzaamheden, het verkopen van losse artikelen en het bijhouden van de shop. Daarnaast heeft een tankstation medewerker de belangrijke taak om toezicht te houden op de algemene veiligheid op en rond het tankstation. Een tankstation medewerker zal tegenwoordig niet meer de pompen bedienen, maar houdt wel toezicht op de pompen en de tankende automobilisten. Een tankstation medewerker kan ook via een geluidsinstallatie tankende automobilisten toespreken en desnoods ingrijpen door het stilleggen van de pomp. Ook kan een tankstation medewerker ingezet worden voor het schoonhouden van de binnen- en buitenruimte en het aanvullen van artikelen. Afhankelijk van de pomplocatie kan een tankstation medewerker alleen werken of met meerdere collega's samenwerken. Over het algemeen beschikken alleen de grotere pompstations langs snelwegen of op andere drukke locaties over meerdere kassa's. De werkzaamheden van een tankstation medewerker zijn niet heel moeilijk, echter moet een tankstation medewerker wel gezien worden als belangrijke toezichthouder met betrekking tot de veiligheid op en rond tankstations. De inhoudelijke werkzaamheden van een tankstation medewerker kunnen wel verschillen per tankstation. Binnen sommige tankstations zijn de tankstation medewerkers ook verantwoordelijk voor het smeren van broodjes en het verkopen van drankjes. Het beroep tankstation medewerker komt tegenwoordig niet meer voor op alle pompstations, omdat er tegenwoordig ook selfservice tankstations bestaan. Het zijn vaak alleen de drukkere tankstations die gebruikmaken van tankstation medewerkers. Afhankelijk van het tankstation kan het als tankstation medewerker ook belangrijk zijn dat je over horeca-ervaring beschikt.

Lees verder...

Bedrijven met het beroep Tankstation medewerker

Kaart wordt opgehaald

Bezoek het overzicht van bedrijven...

Salaris en tarief van een Tankstation medewerker

Wat is het salaris en tarief van een Tankstation medewerker? Op Mijnzzp.nl houden we bij alle beroepen salaris en tarief informatie bij. Daarmee kan je ook voorbeeldberekeningen bruto-netto maken. Deze geven een indicatie van hoeveel je nette overhoudt als Tankstation medewerker in loondienst of als zzp-er.

Salaris en tarief...

Boekhoudprogramma vergelijken Tankstation medewerker

Gebruik een online boekhoudprogramma voor uw adminstratie. Mijnzzp.nl helpt u als Tankstation medewerker bij het maken van een keuze uit de verschillende programma's.


Mijnzzp.nl