teepe consulting

Bedrijfteepe consulting
ProfielDeze pagina is 3904 keer bekeken.
Adresborselstege 9
47533 kleve

0049 1520 3812 806
ContactStuur teepe consulting een bericht
Extra informatieduitsland

teepe consulting

Profielpagina

teepe consulting

Bedrijfsinformatie

Voor u kan ik bruggen bouwen in Duitsland

Slechts een klein virtueel hoekje aan uw bureau heb ik daarvoor nodig. In dat hoekje help ik u over marketing in Duitsland na te denken en te verwezenlijken.

Zoekt u:
- een agentschap of een dealernetwerk in Duitsland
Ik kan u daarbij ondersteunen die te vinden. Als u een eigen verkoopsorganisatie wilt starten kan ik u helpen, daarvoor mensen te vinden. In de startfase kan mijn kantoor aan huis voor uw klanten als vestiging van uw firma fungeren.

- hulp bij telefonische acquisities in Duitsland
Mijn kantoor in Kleve (“aan de Duitse kant van Nijmegen”) is adequaat uitgerust voor telefonische acquisitie.

- Duitse tekstschrijver voor uw reclameuitingen
Het direct vertalen van een perfecte nederlandse tekst is niet altijd voldoende.
Met mijn kennis van de taal en de handelscultuur formuleer ik uw reclameboodschap in communicerend Duits.

- persoonlijke ondersteuning en overleg
Uiteraard bezoek ik u in Nederland zo vaak als dat dat nodig is.

Voor uw start of expansie in Duitsland kan ik voor u een belangrijke rol vervullen.
Als u uitbreidingsmogelijkheden in Duitsland zoekt kan ik zowel voor het leggen van contacten en voor taalkundige problemen een interessante intermediair zijn. Ook interessant binnen het budget waarover uw bedrijf voor deze zoektocht beschikt.

Wie is dan uw toekomstige partner?
Ik ben sinds kort gepensioneerd, mijn inkomen is daardoor zeker, maar heb het liefst iets om handen en zoek daarvoor een nieuwe uitdaging. Ik ben in Nederland geboren, na mijn studie Elektrotechniek / Informatica aan de Universiteit Enschede ben ik naar Duitsland verhuisd, en heb sindsdien alleen maar Duitse beroepservaring opgedaan. Overeenkomstig is Duits de taal die ik het best beheers. Aan de andere kant is mijn Nederlands nog zo goed, dat ik u perfect kan beschrijven wat ik op de Duitse markt waarneem, wat ik voel, enz.

In mijn beroepsleven ben ik in de ICT-omgeving werkzaam geweest, aangevuld met beroepsmatige ontwikkeling, lesgeven, technische verkoop en marketing. Door mijn goede algemene ontwikkeling kan ik mij snel inwerken in ieder product, dat bij de verkoop een technische verklaring behoeft.
Op dit moment verzorg ik de telefonische verkoop naar Nederland toe vanuit mijn kantoor. Daarnaast zoek ik nieuwe contacten.

Vanwege mijn gezondheid kan ik niet meer full-time werken. En ook autorijden in het donker is een probleem. Daarom ben ik niet geschikt voor een intensieve buitendienstfunctie.

Als u rondloopt met plannen en ik iets voor u kan betekenen dan maak ik graag een afspraak.
In een gesprek kunnen we onderzoeken of uw plannen en mijn mogelijkheden aansluiten en wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 Joris Teepe 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van teepe consulting

Contact

Stuur teepe consulting een bericht

Mijnzzp.nl