louisemobieleknipservice.nl

Bedrijflouisemobieleknipservice.nl
ProfielDeze pagina is 6222 keer bekeken.
Adres2548ZG den haag
0651997661
ContactStuur louisemobieleknipservice.nl een bericht
Extra informatiehome

Bedrijfsinformatie

Mijn naam is Louise van As. Al van jongs af aan droomde ik ervan om kapster te worden. Al mijn Barbiepoppen zagen er stuk voor stuk hip en trendy uit... ha ha ha ha. Als 17 jarige was ik al volop in de weer met de haren van mijn collega's. Al snel werd voor mij duidelijk dat kapster worden mijn doel werd. Het was en is een passie waar ik veel voldoening uit haal. 

Na mijn kappersopleiding heb ik een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt in het kappersvak. Zo heb ik 25 jaar ervaring en heb ik les gegeven op de kappersschool. Ook door het volgen van workshops heb ik veel extra kennis over het kappersvak opgedaan. Op grote internationale kappersbeurzen zoals de Hairstyle beurs ben ik ook van de partij. 

In 2008 ben ik dan eindelijk voor mezelf begonnen. Ik vind het belangrijk om mijn creativiteit in dit werk te leggen en zelf mijn werktijden te bepalen. Ook heb ik gemerkt dat geen enkele dag hetzelfde is. Deze mix van factoren is voor mij de drijfveer om u 5 dagen per week van dienst te zijn. Om kwaliteit te garanderen en uiteraard de laatste trends in het kappersvak te volgen ben ik ook lid van brancheorganisatie ANKO Kappers. 

Als thuiskapster kom ik niet alleen bij particulieren thuis. Ook instellingen kunnen van mijn diensten gebruik maken. Ik heb tijd voor persoonlijk aandacht en kan u vakkundig adviseren. 

Zoals ik hierboven al schreef ben ik 5 dagen per week oproepbaar. Dit geldt echter alleen voor de regio Den Haag. In Bezuidenhout,Mariahoeve en Voorburg daar kom ik niet. De tijden zijn als volgt: Maandag t/m Vrijdag van 09.00 uur t/m 17.30 uur. Eventueel kan ik ook in de avond langskomen.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van louisemobieleknipservice.nl

Contact

Stuur louisemobieleknipservice.nl een bericht

Mijnzzp.nl