JVK Plaagdier

BedrijfJVK Plaagdier
ProfielDeze pagina is 4600 keer bekeken.
AdresBurgemeester kasteleinstraat 10
1109 BC Driemond ( Amsterdam z.o. )

06-54958582
ContactStuur JVK Plaagdier een bericht

JVK Plaagdier

Profielpagina

JVK Plaagdier

Bedrijfsinformatie

JVK Plaagdier ongediertebestrijding is de specialist in rattenbestrijding, muizenbestrijding, wespenbestrijding, mierenbestrijding, kakkerlakkenbestrijding, houtwormbestrijding en al het overige kruipende en vliegende ongedierte.

Welkom bij de specialist in ongediertebestrijding en plaagdierbestrijding. Wij zijn gespecialiseerd in het weren en bestrijden van diverse soorten ongedierte. U bent gegarandeerd goed en betaalbaar van de ongedierte of houtrot verwekkende schimmels af. Tevens bent u verzekerd van onze professionaliteit en onze jaren lange expertise op het gebied van schade veroorzakende insecten, waardoor wij u tot 10 jaar garantie kunnen geven op schimmelbestrijding, boktor en houtwormbestrijding.Houtworm JVK Plaagdier

Ongediertebestrijding – Door een bestrijdingstechnicus in te schakelen, kiest u meteen voor een juiste en veilige bestrijding van plaagdieren. Onze specialistische deskundigheid stellen wij al sinds 2001 geheel tot uw beschikking om alle ongedierte plagen adequaat en snel te bestrijden, denk hierbij aan ratten, muizen, vlooien, wespen, kakkerlakken, houtworm of boktor waar schade of overlast door wordt bezorgt in de leef omgeving.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van JVK PlaagdierAfbeelding van JVK PlaagdierAfbeelding van JVK Plaagdier

Contact

Stuur JVK Plaagdier een bericht

Mijnzzp.nl