Werkplaatsinrichting - Maha Nederland

BedrijfWerkplaatsinrichting - Maha Nederland
ProfielDeze pagina is 2806 keer bekeken.
AdresBleek 4
4206 CD Gorinchem

0183 646 040
ContactStuur Werkplaatsinrichting - Maha Nederland een bericht

Bedrijfsinformatie

Werkplaatsinrichting - MAHA Nederland

Maha Nederland is sinds 1986 leverancier van premium werkplaatsinrichting in Nederland. Met de merken Slift, MAHA, Finkbeiner, Balzer en SAMOA leveren wij altijd de hoogste kwaliteit.

Met het uitgebreide productengamma zijn wij een ware totaal leverancier.

Van uw remmentestbank, hefbruggen en werkput tot de gehele installatie van haspels, perslucht en uitlaatgasafzuiging(KIWA gecertificeerd), alles in één hand

Remmentestbank

MAHA is in 1969 opgericht als producent van remmentestbanken en sindsdien hebben meer dan 60.000 remmentestbanken de fabriek in Haldenwang (D) verlaten. Degelijke kwaliteit gecombineerd met het inpassen van innovatieve technologie heeft de MAHA remmenbanken een bekend gezicht gemaakt in vele werkplaatsen. Maha Nederland kan u van dienst zijn met een zeer unieke platenbank, tot aan een geheel computergestuurde remmentestbank met ongekende mogelijkheden. Neem contact op met een van onze adviseurs voor een advies op maat. 

Hefbruggen

Maha Nederland voert een uitgebreid programma aan hefbruggen voor personenwagens & lichte bedrijfswagens. Kijkt u hieronder voor het ruimte aanbod aan 2 Koloms hefbruggen, Stempelhefbruggen, Schaarhefbruggen of Mobiele hefbruggen. Voor een advies op maat kunt u contact opnemen met een van onze technisch adviseurs.

Beroep(en)

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Werkplaatsinrichting - Maha Nederland een bericht

Mijnzzp.nl