Weerdsluis

BedrijfWeerdsluis
ProfielDeze pagina is 3492 keer bekeken.
AdresBemuurde weerd OZ 37
3514 AP Utrecht

0302934399
ContactStuur Weerdsluis een bericht
Extra informatiecursussen-trainingen

Weerdsluis

Profielpagina

Weerdsluis

Bedrijfsinformatie

Hartelijk welkom op de website van Weerdsluis, dé hotspot voor het huren van een kantoor- trainings- of vergaderruimte in het centrum van Utrecht. En tegenwoordig ook organisator van trainingen en workshops.

Aan het einde van de Oudegracht, aan de noordzijde, gaan de singel en de Oudegracht over in de rivier de Vecht. Op deze plek ligt de Weerdsluis die het waterpeil in de stad regelt en waardoor boten de stad binnen varen. Dit is een mooie oude sluis die dateert uit de 13e eeuw en staat dan ook op de lijst van rijksmonumenten.

De sluis is in middeleeuwen aangelegd om het waterpeil in het Utrechtse singel en grachtenstelsel op peil te houden. Rond de sluis is reeds in 1300 een voorstad ontstaan met de naam Bemuurde Weerd, die zelf ook omgracht en ommuurd was. Veel kleine ambachtelijke bedrijven vestigden zich hier. De Vecht was in de scheepvaart een belangrijke schakel tussen Amsterdam en de rivier de Rijn.

Aan deze prachte weerdsluis is ons Grand Café gelegen met mogelijkheden tot de huur van vergader- en trainingingsruimte. Alles is bespreekbaar en niets is te gek bij Weerdsluis. op deze website vindt u informatie over de zalen en het Grand Café, daarnaast hebben wij geregeld kantoorruimtes te huur en beschikken wij over een aantal flex-werkplekken.Ook organiseert Weerdsluis geregeld netwerborrels in combinatie met een interessante, leerzame workshop.

Weerdsluis is onderdeel van Dietz Communicatie, Weerdsluis is gevestigd in hetzelfde pand.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van WeerdsluisAfbeelding van WeerdsluisAfbeelding van Weerdsluis

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Weerdsluis een bericht

Mijnzzp.nl