Voeten in Balans

BedrijfVoeten in Balans
ProfielDeze pagina is 6458 keer bekeken.
AdresRolderbrink 352
7812PR Emmen

0652391068
ContactStuur Voeten in Balans een bericht
Extra informatiecentrum

Voeten in Balans

Profielpagina

Voeten in Balans

Bedrijfsinformatie

Mijn naam is Marianne Enninga en ik ben gediplomeerd pedicure.

De pedicure, zoals die in het verleden werd neergezet als ‘nageltjesknipper’, is ver achterhaald.Door regelmatige bijscholing op verschillende disciplines, kunnen wij onze licentie behouden bij de diverse zorgverzekeraars.

Voor diabetische en reumatische patiënten zijn wij erkende zorgverleners; vandaar dan ons vak heden ten dage een gecertificeerd beroep is geworden. Een goede ontwikkeling, waarbij de voetverzorging van onze cliënten voorop staat. Dit is ook de reden dat ik mijn salon Voeten in Balans bij u wil introduceren.

Naast het behalen van een medisch pedicurediploma – waar ik op dit moment mee bezig ben – heb ik mij in de volgende zorgvragen gespecialiseerd:

·Diabetische -, oudere -, spastische -, verwaarloosde  voet;
·Nagelregulatie;
·Nagelreparatie;
·Ortheses;
·Drukvrij leggen.

Regelmatig verwijs ik een cliënt door naar een andere discipline in de voetverzorging. Hij of zij is er bij gebaat dat deze verwijzing en eventuele terugverwijzing soepel verloopt.

Provoet

Ik ben lid van ProVoet en ben geregistreerd bij Procert, het Kwaliteitsregister voor Pedicures (KRP). Dit betekent dat er vergoedingen van de zorgverzekeraar mogelijk zijn voor de diabetische- en de reumatische voet. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Voeten in BalansAfbeelding van Voeten in Balans

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Voeten in Balans een bericht

Mijnzzp.nl