Vertrouw je vertrouwenspersoon

BedrijfVertrouw je vertrouwenspersoon
ProfielDeze pagina is 1994 keer bekeken.
Adres92 Boutenshove .C .P
VK 7172 Zoetermeer

5698788160
ContactStuur Vertrouw je vertrouwenspersoon een bericht
Extra informatiebedrijfsinfo

bedrijfsinfo

Deze pagina bevat extra informatie van Vertrouw je vertrouwenspersoon.

Vertrouw je vertrouwenspersoon

Zoals u wellicht weet verplicht de Arbeidsomstandighedenwet u als werkgever om binnen het algemene arbeidsomstandighedenbeleid, werknemers te beschermen tegen psychosociale arbeidsbelasting als:           Seksuele intimidatie, agressie, geweld en overmatige werkdruk. De wetgeving is er tevens op gericht om schending van integriteit te voorkomen. Verder bepaalt de Algemene Wet gelijke behandeling het verbod op discriminatie.

Wat betekent dat voor u als werkgever?

Een heel pakket aan verantwoordelijkheden die u als werkgever is opgelegd. Eén van de uitvloeiselen van deze wetgeving is dat werkgevers binnen hun bedrijf of organisatie één of meerdere vertrouwenspersonen dienen aan te stellen. Niet ieder bedrijf of organisatie heeft die vertrouwenskennis en -capaciteit in huis. Sterker nog: Steeds meer bedrijven werken met externe vertrouwenspersonen die de onafhankelijke en professionele integriteit van de aanpak van klachten en problemen waarborgen en belangenverstrengeling voorkomen.

Wat kan Vertrouw je vertrouwenspersoon  hier voor u betekenen?

Vanuit een unieke en professionele samenwerking biedt Vertrouw je vertrouwenspersoon, onderdeel van Movactum integratieve begeleiding, bedrijven en organisaties de externe vertrouwenspersoon aan.

De externe vertrouwenspersoon leert uw bedrijf goed kennen. Bij klachten op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting of integriteitschending levert, Vertrouw je vertrouwenspersoon professionele en onafhankelijke begeleiding van mens en bedrijf en denkt met u mee. Dit kan in de preventieve sfeer maar ook een gedegen voorlichting is mogelijk. Uiteraard met de grootst mogelijke discretie werkt de vertrouwenspersoon aan een gerichte aanpak en oplossingsmogelijkheden. Vertrouw je vertrouwenspersoon richt zich daarbij op het doorgaan van bedrijfsprocessen. Vertrouw je vertrouwenspersoon helpt verzuim te voorkomen en werkt met u mee aan het behoud van gemotiveerde medewerkers.  Uiteraard is de vertrouwenspersoon bij voortduring goed bereikbaar voor zowel u als uw medewerkers. En dat voor een aangename abonnement- en begeleidingprijs.

Uw voordelen op een rij:

Onafhankelijke deskundigheid,  Onafhankelijke begeleiding,  Korte en vertrouwelijke contactlijnen. 

Bescherming van de privacy en het bedrijfsimago, Kennis van vertrouwensrichtlijnen,

Praktische en hanteerbare adviezen en rapportages en schadelastbeperking.

Desgewenst: Training van uw vertrouwensmensen.

Mijnzzp.nl