VIP Quaestor Int.

BedrijfVIP Quaestor Int.
ProfielDeze pagina is 9890 keer bekeken.
AdresMaresingel 56
2316 HE Leiden

06-20251794
ContactStuur VIP Quaestor Int. een bericht
Extra informatieccvd1 | persoonsbeveiliging | chauffeursdiensten

ccvd1

Deze pagina bevat extra informatie van VIP Quaestor Int..

VIP Quaestor Int.

De directiechauffeur draagt er zorg voor dat het directielid veilig en ongestoord kan werken tijdens de verplaatsing. Een gedegen voorbereiding, een perfecte voertuigbediening en voertuigbeheersing in alle omstandigheden zijn voorwaarden voor een goed uitgevoerde rit. VIP Quaestor heeft in samenwerking met Han Lacourt verkeersopleiding een programma ontwikkelt die de cursist alle vaardigheden aanleert die de hedendaagse directiechauffeur nodig heeft in zijn taakuitoefening. Daarbij wordt tevens uitgebreid stilgestaan bij de sociale vaardigheden en de attitude die van een professionele chauffeur wordt verlangd.

De opleiding wordt doorspekt met voorbeelden uit de rijke  praktijkervaring van de instructeurs in het directievervoer.  VIP Quaestor International  brengt daarbij ook kennis en ervaring in op het gebied van persoonsbeveiliging. (DKDB). Ten slotte heeft  Quaestor een uitgebreid netwerk in het directievervoer waarvan gebruik kan worden gemaakt bij het vinden van een passende werkkring.

Quaestor is trots op de onlangs verkregen erkenning van de Contact Commissie Vakbekwaaheid (CCV) van het CBR. Deze CCV-erkenning is een compliment voor de organisatie en staat borg voor de kwaliteit van de vakopleiding.

 

Politie Academy Lelystad

De opleiding start op de maandagmiddag om 13.00 uur op de Politie Academy te Lelystad. De volgende dagen wordt telkens vanaf het kantoor te Leiden gestart. Eventueel kan worden overnacht in het nabijgelegen Golden Tulip of Van der Valk Hotel. De opleiding wordt afgelsoten op de vrijdag met een theorie- en praktijkexamen dat wordt afgenomen bij het CCV/CBR te Leusden.

De absoluut concurrerende prijs voor de vakopleiding Directiechauffeur CCV D1 bedraagt : €2.450,00 ex BTW

Mijnzzp.nl