VDG Airconditioning

BedrijfVDG Airconditioning
ProfielDeze pagina is 1314 keer bekeken.
AdresIndustriestraat 12
3281LB Numansdorp

0186575147
ContactStuur VDG Airconditioning een bericht

VDG Airconditioning

Profielpagina

VDG Airconditioning

Bedrijfsinformatie

Welkom bij VDG Airconditioning

VDG Airconditioning is dé specialist in airconditioning systemen voor op kantoor of thuis. VDG Airconditioning is een onderdeel van VDG Installaties en is gevestigd in Numansdorp, Zuid-Holland.

Airco specialist

VDG Airconditioning is specialist op het gebied van airconditioning systemen. Met onze oplossingen kun je overal en altijd het klimaat realiseren dat je wil. Zo zorg je voor het ideale werkklimaat waarin iedereen fit, levenslustig en productief is. Een airconditioning met warmtepomp techniek zorgt naast koelen in de zomer, ook in de koude periodes voor een aangename temperatuur. Zelfs van de installatie is geen overlast. Deze voeren we uit wanneer het jou uitkomt.

Voor een aangenaam klimaat

Met onze oplossingen zorgen we voor een aangenaam klimaat op kantoor of thuis. Met airconditioning stijgt het werk- of wooncomfort, zowel overdag als ’s avonds. Vaak vergeet je zelfs dat er een airconditioning is omdat deze fluisterstil is en de temperatuur aangenaam is. De airconditioning apparatuur van deze tijd kan zowel koelen als verwarmen door middel van de warmte pomp techniek.

Bezoek onze website voor meer informatie

Beroep(en)

Contact

Stuur VDG Airconditioning een bericht

Mijnzzp.nl