VA Wendy

BedrijfVA Wendy
ProfielDeze pagina is 1117 keer bekeken.
AdresMuntersgoed 3
3882 KE Putten

06-30024141
ContactStuur VA Wendy een bericht

VA Wendy

Profielpagina

VA Wendy

Bedrijfsinformatie

Virtueel Assistent

Ik ben sparringpartner en denk graag mee bij welke taken je uit handen kunt geven. We gaan samen op zoek naar de Sparkle van jouw bedrijf. Ik ben jouw Sparkle Manager die ervoor zorgt dat jouw bedrijf online zichtbaar wordt voor jouw klant.

Door online marketing op de juiste manier toe te passen, verspreid je je Sparkles effectief zodat ze als vanzelf opgepikt worden door jouw nieuwe klanten. Hierdoor krijg je weer energie en vertrouwen in het ondernemen. Je gaat shinen en je komt stralend voor de dag bij jouw klanten.

Ik vind het fantastisch om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van bedrijven van online ondernemers. Ik voel kracht en plezier opborrelen wanneer ik mag meedenken bij het uitstippelen van de reis naar het gestelde doel.

Met mijn gestructureerde aanpak en gedreven professionaliteit zorg ik ervoor dat mijn klanten enorm kunnen groeien met hun bedrijf en tegelijkertijd meer tijd overhouden voor de dingen die zij écht leuk vinden om te doen.

Ben jij een online ondernemer die graag ontzorgt wil worden bij jouw missie om een bijdrage te kunnen leveren aan een mooiere en positievere wereld? Dan ben jij bij mij aan het juiste adres.

Beroep(en)

Contact

Stuur VA Wendy een bericht

Mijnzzp.nl