Uipkes Houten Vloeren

BedrijfUipkes Houten Vloeren
ProfielDeze pagina is 1079 keer bekeken.
AdresRoelof Hartstraat 4
1071 VH Amsterdam

020 470 07 77
ContactStuur Uipkes Houten Vloeren een bericht

Uipkes Houten Vloeren

Bedrijfsinformatie

Uipkes Houten Vloeren uit Alphen aan den Rijn/Amsterdam staat als specialist in houten vloeren al jarenlang garant voor kennis, vakkundig advies en ambachtelijk vakmanschap met een passie voor hout. Wij vervaardigen en leggen duurzame houten vloeren van hoge kwaliteit, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw handgemaakte vloer.

ONZE VISIE

We informeren je graag eerlijk en deskundig over de diverse houtsoorten, de mogelijke legmethodes en de manieren van afwerken. Wij delen onze visie en passie voor houten vloeren graag met jou, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Uipkes Houten Vloeren is een begrip in de Randstad en ver daarbuiten. We stellen hoge eisen aan onze producten en de mensen die het vervaardigen. Op deze manier zorgen we ervoor dat de aankoop perfect aansluit op jouw wensen!

ADVIES OP MAAT

Wanneer je in een houten vloer investeert, doe je dit met het oog op de toekomst. Je wilt graag jarenlang woongenot ervaren en plezier hebben van jouw houten vloer. Tijdens het oriënteren op de aanschaf van een nieuwe houten vloer, komen al snel veel vragen naar boven. Ook moeten uit het grote aantal opties de juiste keuzes gemaakt worden. Wordt het Classique Frans Eiken of toch liever een tropische houtsoort als Zwarte Kabbes, Jatoba of Robijn? Moet de vloer zwevend of verlijmd gelegd worden of gaat jouw voorkeur uit naar lamelparket?

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Uipkes Houten VloerenAfbeelding van Uipkes Houten VloerenAfbeelding van Uipkes Houten Vloeren

Contact

Stuur Uipkes Houten Vloeren een bericht

Mijnzzp.nl