Toolprofessional

BedrijfToolprofessional
ProfielDeze pagina is 467 keer bekeken.
AdresEenspan 5B
3897 AL Zeewolde

(+31)0365222655
ContactStuur Toolprofessional een bericht

Toolprofessional

Profielpagina

Toolprofessional

Bedrijfsinformatie

Bent u op zoek naar een online gereedschapswinkel? Dan biedt Toolprofessional het antwoord. Wij zijn de specialist op het gebied van meetinstrumenten. Zo kunt u bij ons terecht voor roterende lasers, kruislijnlasers, puntlasers en tegellasers. Ook na de aankoop bieden wij een goede service. Daarom bieden wij reparatie, onderhoud en kalibratie aan vanuit onze bouwplaats in Zeewolde. 

Bent u juist op zoek naar een ander instrument? Wij bieden onder andere afstandsmeters, waarmee u gemakkelijk de afstand tussen twee objecten opmeet. Kwaliteit staat bij ons op plek één. Dat uit zich niet alleen in de producten die wij aanbieden, maar ook in de service die u van ons kunt verwachten. Onze specialisten staan u graag te woord en zijn 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

We werken met de beste merken, zoals ADA, Beiter, Bosch, C.Scope, DeWALT, LAMIGO, Leica, Spectra, Stanley, maar ook ons eigen merk TOP-Laser. We hebben een breed assortiment met alle producten die u nodig kunt hebben voor uw meetwerkzaamheden. Zo kunt u ook een kabelzoeker kopen, waarmee u ondergrondse leidingen kunt lokaliseren en de bijbhorende accessoires. Denk hierbij aan baakklemmen, statieven en andere onderdelen. 

Meer weten over de verschillende producten of heeft u vragen over het beste gereedschap voor uw klus? Neem dan contact met ons op! Bij Toolprofessional staan we voor u klaar!

Beroep(en)

Contact

Stuur Toolprofessional een bericht

Mijnzzp.nl