Thuis in massage

BedrijfThuis in massage
ProfielDeze pagina is 938 keer bekeken.
AdresReitdiephaven 377
9746 RG Groningen

0502102450
ContactStuur Thuis in massage een bericht
Extra informatiemassages

Thuis in massage

Profielpagina

Thuis in massage

Bedrijfsinformatie

Massage in Groningen? Welkom bij Thuis in massage!

Heb je last van een (sport)blessure, stress, pijnlijke spieren en gewrichten, hoofdpijn, slapeloosheid, ben je toe aan ontspanning of wil je graag af en toe eens goed worden gemasseerd? Dan ben je bij Thuis in massage aan het juiste adres!

Thuis in massage is gespecialiseerd in sportmassage, ontspanningsmassage, zwangerschapsmassage, hotstone massage en hoofd(pijn)massage en is gevestigd in de wijk ‘Reitdiep’ in de stad Groningen.

In overleg met jou kiezen we de passende behandeling en werken we naar jouw doel toe. Eventueel stellen we een behandelplan voor je op. De intensiteit van de behandeling en de te behandelen lichaamsdelen worden goed met elkaar afgestemd.

In de wijk is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig, en daarnaast is de loopafstand van- en naar P+R Reitdiep 5 minuten. De praktijk zelf bevindt zich op de eerste etage van ons woonhuis en is bereikbaar via een trap.

We masseren niet alleen particulieren, ook in het bedrijfsleven kunnen wij goed uit de voeten! Heb je een apart kantoor waar wij de medewerkers van een welverdiende behandeling kunnen voorzien?

Of organiseer je een sportevenement en wil je graag de deelnemers voorzien van een welverdiende massage? Neem dan gerust contact met ons op over de mogelijkheden en tarieven!

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van Thuis in massage

Contact

Volgen op Twitter

Stuur Thuis in massage een bericht

Mijnzzp.nl