The herbs factory

BedrijfThe herbs factory
ProfielDeze pagina is 554 keer bekeken.
AdresBuitenhofstraat 13
3022PA Rotterdam
ContactStuur The herbs factory een bericht
Extra informatiekratom

The herbs factory

Profielpagina

The herbs factory

Bedrijfsinformatie

The Herbs Factory is een webshop voor kruidenpreparaten (botanicals) en natuurlijke producten. De webshop is een initiatief vanuit liefde en passie voor heilzame kruiden

Vanuit ons achtergrond als blogger, alternatieve genezer en herborist-in-leer kijken wij anders naar botanicals. Kruiden zijn niet simpelweg kruiden voor ons. Sinds 2008 zijn wij meer gaan verdiepen in de geneeskrachtige effecten van wat de natuur ons heeft gegeven.

De kracht van de natuur en het aansterken van natuurlijke energie (Qi) heeft ons beiden geïnspireerd om van ons passie werk te maken. Zo is anno 2022 The Herb Factory opgericht door twee gepassioneerden, en ervaringsdeskundigen, om ook anderen te kunnen bijstaan en helpen om dankzij natuurlijke middelen weer (levens)zin en -energie te krijgen in het leven!    

Dus als denkt aan kratom kopen, libido verhogende kruiden of andere energie kruiden, kunt u ons webshop bezoeken. 

Naast kruiden doen we ook iriscopie oftewel iridologie analyse. Deze kunt u eenvoudig online bestellen en vervolgens ontvangt u een compleet rapport met analyse over uw lichaam en welke zwakke punten er in zijn.

 

 

Beroep(en)

Foto(s)

Afbeelding van The herbs factoryAfbeelding van The herbs factoryAfbeelding van The herbs factory

Contact

Volgen op Twitter

Stuur The herbs factory een bericht

Mijnzzp.nl